Celebrity News

SUZE RADOSNICE: Milica Mandić poletela vereniku u zagrljaj po povratku u Srbiju (FOTO)

Doček Milice Mandić na aerodromu u Beogradu odigrao se prilično emotivno.

SUZE RADOSNICE: Milica Mandić poletela vereniku u zagrljaj po povratku u Srbiju (FOTO)

Naša tekvondo prvakinja Milica Mandić doputovala je iz Tokija, donevši zlatnu medalju na koju je ponosna cela Srbija. Ona se vratila u Srbiju sa svojim stručnim timom, a na aerodromu ju je dočekao kolega i verenik Marko Đuričić.

Pročitajte: Prvakinja tekvondoa i skromnosti - Dom Milice Mandić oaza topline i vrline (FOTO)

Boško Karanović

 

Susret dva partnera koju su bili razdvojeni neko vreme zbog Miličinog takmičenja na Olimpijskim igrama, protekao je uz velike emocije i po neku suzu radosnicu. Šampionka je dečku doslovno poletela u zagrljaj i nije se odvajala od njega, ispunjena srećom.

Pročitajte: Milica Mandić priprema se za svoj poslednji meč u karijeri, a evo od koga je nasledila borbeni, takmičarski duh i lepotu (foto)

Boško Karanović

 

Dvostruka zlatna olimpijska šampionka je, inače, jako vezana za svog izabranika, te je svojevremeno na društvenim mrežama napisala da "ne može da živi bez njega", a verili su se pre tri godine.

Takođe, Milica je istakla da joj je Marko najveća podrška, te i razlog zašto pobeđuje.

Pročitajte: Milica Mandić i Tijana Bogdanović za magazin "Story" - Jedna drugoj smo najveći oslonac

Boško Karanović

 

- Imala sam tu sreću da ga upoznam 2012. kada se vratio sportu. Ispunjena sam i srećna kad je on sa mnom u sali, jer je to pravi momak koji je uvek uz mene, navija svim srcem i bodri me. Imam nekoga s kim da delim sve. On me razume u potpunosti. Pored karijere, to mi je najlepši deo ovog posla, jer zajedno treniramo, podržavamo jedno drugo i pobeđujemo. Koliko je on mene usrećio, toliko sam i ja njega - ispričala je pre nekoliko godina Milica, prenose mediji.

Komentari (0)

Loading