Celebrity News

Konačno poznato zbog čega su Viktor i Sandra bili na rubu raskida: Za sve je kriva ONA!

Raskid Viktora Živojinovića i Sandre Miljaković bila je vest o kojoj su se oglasili svi mediji. Ipak, lepa plavuša ubrzo je demantovala napise i otkrila da se u ljubavi sa najmlađim sinom Bobe i Brene oseća kao u raju.

Konačno poznato zbog čega su Viktor i Sandra bili na rubu raskida: Za sve je kriva ONA!

Ipak, ako je verovati izvoru bliskom paru, do sukoba je ipak došlo, a razlog svemu bila je ni manje ni više Viktorova mama Brena.

Naime, problem je nastao kada se Brena sinu i budućoj snaji pridružila na letovanju u Dubaiju, na kome je par uživao sa društvom.

- Nedavno su Viktor i Sandra boravili u Dubaiju s društvom, a posle svega par dana im se pridružila i Brena. I dok su mnogi komentarisali kako njoj nije mesto među klincima i žurkama na jahti, Brena se nije obazirala. Njoj očigledno prija mlado društvo ili, pak, ne želi mnogo da se odvaja od sina, pa njega i snajku prati u stopu. Viktor je u Crnu Goru otišao ranije, a Sandra mu se u jednom momentu pridružila kada su joj poslovne obaveze to dozvolile - otkrio je izvor za "Alo".

Pročitajte: OVO NISMO OČEKIVALI! Živojinovići ostali bez snaje, pobrisane sve slike sa Instagrama

ATA Images

 

Kako izvor blizak paru tvrdi, Sandri smeta činjenica da Viktor vrlo malo vremena provodi bez mame. Iako sa sa Brenom lepo slaže, Sandra je poželela više vremena sa svojim partnerom. Upravo to buduća svekrva priuštila joj je nakon pomirenja. Brena, koja se sada sprema za nastupe, odlučila je da još vremena posveti suprugu, dok su Viktor i Sandra odlučili da svoju pažnju još više usmere jedno na drugo.

Komentari (0)

Loading