Celebrity News

MAGIČNA NOĆ POD ZVEZDAMA: Saznajte na koju letnju destinaciju su se otisnuli Jovana i Željko Joksimović (FOTO)

Letovanje Jovane i Željka Joksimovića je kratko ali slatko.

MAGIČNA NOĆ POD ZVEZDAMA: Saznajte na koju letnju destinaciju su se otisnuli Jovana i Željko Joksimović (FOTO)

Leto i sve što njegove čari podrazumevaju činili su se prilično daleko poznatom TV licu Jovani Joksimović (40) negde na proleće kada nam je rekla da od silnog posla koji je nastupio otkako je došla na poziciju urednice agencije "Tanjug" ne misli da će uspeti mnogo od njega da iskoristi. Međutim, sreća joj se osmehnula pa je najpre stigla da izdvoji nekoliko dana i s prijateljicama prošlog meseca ode put Grčke, a zatim je vrlo nedavno bilo vremena i da samo sa svojim suprugom Željkom (49) ode u Hrvatsku. Bilo je to za njega poslovno putovanje, budući da je pred publikom u Opatiji održao nezaboravan koncert, ali kada ste na destinaciji koja vam je srcu mila, tu uvek ima i malo zadovoljstva, zar ne? Jovana i Željko ne kriju da su verni posetioci hrvatskog primorja što je i sada bio slučaj, a ona je čak za hrvatske medije prokomentarisala da se toj obali uvek rado vraća.

- Stalno dolazimo, imamo divne prijatelje u Hrvatskoj. Željko je, pre pandemije, često pevao na moru pa je shodno tome moj odgovor i ovom prilikom bio - naravno da dolazimo - izjavila je voditeljka i novinarka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

Željko je, čini se, iskoristio savršen trenutak za ovo bračno putovanje u Hrvatsku budući da je već nekoliko dana nakon njegovog nastupa ponovo zabranjeno okupljanje tog ranga zbog pogoršane situacije sa epidemijom korone u toj zemlji. Pevač je bio presrećan što je uspeo da se druži i sa tamošnjom publikom.

- Vredelo je godinu dana čekati ovaj koncert. Bila je ovo magična i dirljiva noć pod zvezdama u prelepoj Opatiji. Ovaj grad nosi posebnu emociju i nakon 17 meseci koncertne pauze, ponovo sam se uverio u moć muzike koja pomera granice, zaustavlja vreme i pokreće novu energiju - izjavio je Željko posle nastupa.

Pročitajte: Znate li koji MEGA popularni glumac je nekada bio ludo zaljubljen u Jovanu Joksimović? (Foto)

 

 

Naravno, iz prvog reda pratila ga je ponosna supruga, a uz nju su bili i pomenuti bliski prijatelji ovog para iz Hrvatske. Već ubrzo, usledile su nove obaveze u Beogradu iako se s Joksimovićima nikad ne zna - možda ponovo ugrabe po koji dan za uživanje u dugom, toplom letu.

Komentari (0)

Loading