Celebrity News

Miodrag Radonjić podelio prvu porodičnu fotografiju malog Save - Svu pažnju ukrala mama Milica!

Sin Miodraga Radonjića promenio je svet mladog glumca i njegove emotivne izabranice Milice Mikić, koju smo posle porođaja retko imali priliku da vidimo. Sada je ponosna mama objavila prve porodične fotografije, a svu pažnju ukrala je upravo ona.

Miodrag Radonjić podelio prvu porodičnu fotografiju malog Save - Svu pažnju ukrala mama Milica!

Osmomesečni sin Miodraga Radonjića postao je centar sveta svojim roditeljima. Mama Milica posvetila mu je svaki trenutak svog vremena, dok Miodrag uspešno balansira između porodičnih i poslovnih obaveza i trudi se ta svakodnevno uživa u osmehu svog mališana.

Psihološkinja Milica Mikić od porođaja se veoma retko pojavljivala u javnosti, a svoju pažnju preusmerila je na malenog Savu, kod koga je već razvila interesovanje za slikovnice. Retko se ponosna mama oglašava i na "Instagramu" zbog čega je ukrala svu slavu na prvoj porodičnoj fotografiji, koju je nedavno podelila sa svojim pratiocima.

Pročitajte: Hit na društvenim mrežama - Sin Miodraga Radonjića nasmejao sve

Instagram

 

Prve fotografije na kojima mali Sava pozira sa mamom i tatom oduševili su fanove, jer cela porodica ne skida osmeh sa lica. Ipak, osim što su svi primetili koliko je Sava presladak dečak, nije bilo ravnodušnih na izgled izabranice Miodraga Radonjića, koja osim što prati modne trenodve, osam meseci posle porođaja izgleda besprekorno. A sudeći po njenom osmehu, društvo dva zgodna mladića, Miodraga i Save, neverovatno joj prija.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading