Celebrity News

Još jedna BIVŠA u nizu: Zbog OVE žene Vladimir Mikić se razveo od Snežane Dakić, a onda je i nju zadesila ISTA SUDBINA (FOTO)

Bivši muž Snežane Dakić ima bogat istorijat ljubavnih brodoloma.

Još jedna BIVŠA u nizu: Zbog OVE žene Vladimir Mikić se razveo od Snežane Dakić, a onda je i nju zadesila ISTA SUDBINA (FOTO)

Prošlo je više od godinu dana otkako se po treći put razveo poznati biznismen Vladimir Mikić i isto toliko otkako je svaka žena koja je ikada razmatrala da se uda za njega, valjda, naučila lekciju. Neki muškarci, jednostavno, nisu dizajnirani za brak ma koliko puta pokušavali. Vladimir, naime, osvedočeno voli žene ali možda čak i previše - što ne mora da bude loša stvar, ali ne i dobar recept za održavanje skladnog braka. On se još davno razveo od prve supruge Dragane s kojom je dobio i ćerke bliznakinje, potom ju je ostavio kada je upoznao voditeljku Snežanu Dakić (52) zbog koje je dobio i najveću popularnost do tada, s njom je dobio još jednu ćerku Lauru, a onda je, po istom receptu, nastavio dalje i voditeljku zamenio 21 godinu mlađom ženom po imenu Jovana Miljković. Bio je to popriličan skandal, posle devet godina braka sa Dakićevom.

Ata Images

 

Onda se 2017. godine venčao sa Jovanom koju je upoznao tako što mu je najpre bila sekretarica i, pogađate, i s njom takođe dobio ćerku koju su nazvali Mila. Potrajala je bračna sreća ovaj put tri puta kraće nego sa Snežanom, pa se par razveo početkom 2020. godine, iako je Vladimir sve vreme poricao da je po sredi još jedna bračna afera.

- Istina je da se Jovana i ja razvodimo. Zaista ne bih previše pričao o detaljima, ali želim da stavim tačku na neke dalje spekulacije. Razvod nije usledio zbog treće osobe sa jedne ili druge strane, već je ljubav jednostavno prestala - izjavio je tada Vladimir.

Pročitajte: Snežana Dakić: Moj brak je propao jer sam štedela novac, a Vladimir nije

Ata Images

 

Međutim, mediji su tada došli do sazanja da se u Mikićevom jeste pojavila nova ženska osoba sa inicijalima S.M. Vest da je uhvaćen sa ljubavnicom prolamala se dok je još bio u braku sa Jovanom pa su mnogi bili sigurni da se razvod koji se dogodio nekoliko meseci kasnije ipak jeste vrteo oko prevare. Snežana Dakić upitana je tada da prokomentariše novi razvod svog bivšeg supruga, ali ona nije želela da se naslađuje njegovim neuspehom.

 

 

- Iako bi neko rekao da je u pitanju karma, i da sad treba da likujem, moram da kažem da mi je na neki način žao što moj bivši muž prolazi kroz tešku životnu situaciju, ne samo po pitanju ljubavnog života. A moglo je bolje, što kaže "Bijelo dugme". Ujedno, svakog dana razmišljam o tome koliko smo mi imali sreće dok smo bili zajedno. Naši životi i naši poslovi su prosto cvetali. Sticali smo i razvijali se, a sa nama zajedno i naše porodice i prijatelji - izjavila je tada Snežana.

Komentari (1)

Loading
Mira

22:21 15.08.2021

Retko dobar covek, pomsgao svakog a zene ga cedile. Nadam se da ce se skrasiti uz sadasnju.