Celebrity News

"MORALA SAM DA IH SAČUVAM OD TE OPASNOSTI": Dragana Mirković nikad iskrenije o svojoj deci, otkrila koju GREŠKU je s njima napravila (VIDEO)

Dragana Mirković o izazovima roditeljstva.

"MORALA SAM DA IH SAČUVAM OD TE OPASNOSTI": Dragana Mirković nikad iskrenije o svojoj deci, otkrila koju GREŠKU je s njima napravila (VIDEO)

Jedna od najpopularnijih folk pevačica sa ovih prostora Dragana Mirković (53) godinu i po dana nije posetila rodnu Srbiju zbog otežane situacije sa putovanjima otkako je svet pogodila pandemija koronavirusa. Sada je ponovo tu i namerava da nadoknadi sve što je propušteno, a to je mnogo. Zato ne samo da je posetila sve drage i najbliže ljude koje ovde ima, već je odlučila da se druži sa svojom širokom publikom u vidu mnogobrojnih koncerata a jedan od njih održava sutra uveče, u petak, u Kragujevcu. Takođe, vreme je pronašla i za novinare, pa je na velikoj konferenciji za medije koju je sazvala u Beogradu istakla da su joj čak i oni veoma nedostajali, iako velike zvezde poput nje u ovoj fazi karijere najviše uživaju u "medijskoj ilegali". U veoma prijatnoj atmosferi Dragana je odgovarala na mnogobrojna pitanja, a mi smo izdvojili njene poglede na porodicu koju ima sa suprugom Tonijem Bijelićem i njihovim naslednicima Markom (20) i Manuelom (19).

- Zahvaljujući svojoj deci doživela sam "drugu mladost". Stalno sam uz njih i niihove prijatelje, koji kažu da sam "kul" mama. Uvek sam za mladost, za mlade ljude u poslu kojima uvek pomažem koliko mogu. Ne vidim zašto bih gajila zavist prema mlađim generacijama samo zato što su lepši i mlađi od mene. Tako su mogle prema meni da se odnose Lepa Brena ili Vesna Zmijanac kada sam tek stupila na scenu, ali nikada nisu, već su me uvek podržavale a pamtim da je Vesna uvek predviđala da ću postići nešto veliko - ispričala je Dragana, a šta je imala da kaže na temu slomljenih srca i prvih ljubavi svoje dece saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading