Celebrity News

Mesec dana od smrti Lazanskog Gordana Bjelica progovorila o njihovoj ćerki

Gordana Bjelica odlučila je da ćuti nakon što je u medijima odjeknula vest da je ratni izveštač i diplomata Miroslav Lazanski preminuo, a tu odluku je nedavno promenila

Mesec dana od smrti Lazanskog Gordana Bjelica progovorila o njihovoj ćerki

Budući da je ranijih godina Gordana Bjelica tvrdila da su ona i Lazanski imali aferu iz koje se rodila ćerka, danas talentovana mlada glumica Teodora Bjelica, da su zbog toga što on nikako nije želeo da prizna očinstvo, čak bili i na sudu, smatrala je ispravnim da se posle njegove smrti ne oglašava a ona i njena mezimica čak ni na sahranu nisu želele da dođu.

Pročitajte: SVI JE ZNATE: Evo koja naša prelepa glumica je vanbračna ćerka Miroslava Lazanskog koju nikada nije priznao (FOTO)

 

 

Tek mesec dana od kako se ratni izveštač upokojio pristala je da za medije to prokomentariše, doduše vrlo kratko.

- Pustimo mrtve na miru. Hrišćanski je tako - rekla je Gordana.

Ćerki tokom odrastanja glumica je bila i otac i majka. Ipak, nikada od nje nije krila istinu.

- Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Imale smo jedan ozbiljan razgovor kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo. Nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Za mene je to pitanje časti koju treba da poseduje muškarac. Ne želim da alimentaciju smatram dobrotvornim prilogom ili obavezom. Svakome sve na dušu - govorila je ranije ona.

Komentari (0)

Loading