Celebrity News

Sledi period strepnje za porodicu Milomira Marića, zdravlje mu je narušeno

Milomir Marić zaražen korona virusom, bruje domaći mediji, a novinar se oglasio povodom svog trenutnog stanja.

Sledi period strepnje za porodicu Milomira Marića, zdravlje mu je narušeno

Milomiru Mariću ozbiljno je narušeno zdravlje, jer se zarazio opakim korona virusom, te njegova porodica strepi za njega. Naime, Marić se trenutno oseća dobro, nije imao nikakve značajne simptome, ali je ustanovljeno antigenskim testom da je pozitivan na kovid 19.

- Pre dva dana sam uradio antigenski test, juče sam uradio PCR test i snimio pluća, sada sam išao kod doktora Stevanovića, diretkora infektivne klinike, koji mi je dao lekove koji prekidaju virus - rekao je Marić za "Telegraf" .

Pročitajte: NJU JE LJUBIO PRE VESNE - Evo koja atraktivna voditeljka je prva osvojila srce Milomira Marića (FOTO)

Luka Šarac

 

Milomir Marić, zaražen korona virusom, oglasio se za medije i otkrio da je njegova partnerka Vesna Radusinović brzo reagovala i pozvala lekara, čim je primetila da joj se partner ne oseća dobro.

- Nisam osećao nikakve simptome, došao sam kući umoran od "Ćirilice" i kada sam se probudio žena je pozvala doktora i urađen je antigenski test koji je bio pozitivan - rekao je Milomir.

Pročitajte: PRAVA OAZA MIRA SA POSEBNIM DETALJIMA - Zavirite u dom Vesne Radusinović i Milomira Marića (FOTO)

 

 

Takođe, Milomir se razboleo iako je rekavicinisan, te se nada da neće imati težu kliničku sliku.

- Bolničko lečenje nije potrebno, vakcinisan sam dva puta kineskom vakcinom, to je neka vrsta zaštite. To nije zaštita da se ne dobije korona, ali jeste da bude blaža Dobro sam! Sad, ova dva naredna dana su ključna, da li će da ide na pogoršavanje ili poboljšavanje, čekam - rekao je Marić za pomenuti medij. 

Komentari (1)

Loading
Stanka

08:29 09.09.2021

Mili zelim da vam bog pomogne da pobedite,ocekujem vas lik na tv.Boze molim te pomozi Milomiru❣️❣️❣️