Celebrity News

Ovo je prvi put da je vidite sa dugom kosom! Fotografija Marije Šerifović postala potpuni hit na društvenim mrežama

Fotografija Marije Šerifović postala je hit na internetu, jer je to prvi put da je javnost imala prilike da vidi Mariju u nešto drugačijem izdanju.

Ovo je prvi put da je vidite sa dugom kosom! Fotografija Marije Šerifović postala potpuni hit na društvenim mrežama

Naime, na "Twitteru" se pojavila fotografija trogodišnje Marije, sa kosom spletenom u kikice. Mnogi su prokomentairsali da je preslatka, da se gotovo uopšte nije promenila, a bilo je i onih koji su primetili da je ovo prvi put da Mariju vide sa dugom kosom.

Pročitajte: Ovo smo čekali - Marija Šerifović konačno progovorila o ljubavi

Pomenutu fotografiju na sebi svojstven način prokomentarisala je i Marija:

- Realno nisam se promenila uopšte. Isto sedim, isto me nervira kada me neko slika, isto volim samo drvo japanske trešnje, isto sam tvrdoglava, isto su mi omiljeni stil šorts, majica i patike... Hmmm možda sam mogla neke stvari uraditi drugačije. Možda sam mogle neke ljude izbeći. Možda je trebalo malo mudrije postupiti u nekim trenucima. Možda sam mogla biti malo manje đubre prema nekim ljudima. Možda sam mogla biti malo veće đubre prema nekim ljudima... možda. Međutim, kad saberem i oduzmem zadovoljna sam u kakvu sam personu izrasla i naravno vežbam svaki dan da budem još bolja - napisala je ispod fotografije Marija.

Komentari (0)

Loading