Celebrity News

Raskid je šansa za novi početak: Šta sada radi bivša devojka Luke Raca (FOTO)

Bivša devojka Luke Laca, Vanja Marković, nakon raskida od glumca ne tuguje. Baš naprotiv, posvetila se sebi, napretku u karijeri arhitekte, ali prevashodno svojoj porodici.

Raskid je šansa za novi početak: Šta sada radi bivša devojka Luke Raca (FOTO)

Budući da Vanjin, četiri godine stariji brat Dule, živi i radi u Americi bivša devojka Luke Raca nije mogla da dočeka da dobije vizu i otputuje u Čikago. 
 

Pročitajte: SADA JE SVE JASNO: Evo sa kim Luka Raco posle raskida uživa na LUKSUZNOM PUTOVANJU! (FOTO)

Instagram

 

Dule ju je na aerodromu dočekao sa balonima, a Vanja od tog momenta ne skida osmeh sa lica. Presrećna je što je posle mnogo vremena mogla da zagrli brata, za kojeg tvrdi da je njen alter ego.

- Stvarno mislim da je trebalo da budemo blizanci, ali nešto se tu čudno dogodilo pa sam ja zakasnila 4 godine. Moj alter ego i druga polovina moje duše. Poznaješ moja dečija ludila, pubertetsko ludilo. Znaš šta me usrećuje, a šta čini tužnom. Naučio si me da odrastem ispravno. Da napravim razliku između dobrog, lošeg i vulgarnog. Da volim i budem voljena, jer ja tebe volim prečisto, a ti mi uzvraćaš još čistije i jače. Hvala ti što koračaš uz mene i daješ smisao mom životu - napisala je na  “instagramu” ona.

Osim u druženju sa bratom bivša devojka Luke Raca uživa u obilasku jednog od najvećih gradova SAD, a čitav jedan dan provela je u luna parku “The Sandwish Fair”. Po širokom osmehu na njenom licu reklo bi se da je glumca odavno zaboravila, te da je srce otvorila za novu ljubav. Jedno je sigurno, u društvu brata i njegovih zgodnih prijatelja iz Amerike, među kojima su poznati sportisti, pa i košarkaš Bogdan Bogdanović, Vanja se ludo zabavlja.

Pročitajte: Šuška se: Luka Raco ponovo zaljubljen i to u ovu poznatu pevačicu

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading