Celebrity News

"PREPUSTILI SMO SE JEDNO DRUGOM!" Ekskluzivna ispovest Tamare Dragičević i Milana Marića (VIDEO)

Milan Marić i Tamara Dragičević otvoreno o svojoj velikoj saradnji.

"PREPUSTILI SMO SE JEDNO DRUGOM!" Ekskluzivna ispovest Tamare Dragičević i Milana Marića (VIDEO)

Od danas je u prodaji novi broj magazina "Story" čiju naslovnicu krasi novi omiljeni glumački par Milan Marić (31) i Tamara Dragičević (32), a činjenica da već imaju tu laskavu titulu utoliko je veća ako uzmemo u obzir da film "Toma", u kojem igraju glavne junake Tomu Zdravkovića i Silvanu Armenulić, još nije ni počeo sa emitovanjem u svim domaćim bioskopima. Premijera je, naime, zakazana za večeras u beogradskom "Sava Centru" a od sutra je na redovnom repertoaru za sve koji budu želeli da pogledaju emotivnu priču o kralju boemskog života. Prilikom fotografisanja ove naslovnice iskoristili smo priliku i da protagonistima postavimo nekoliko pitanja samo za gledaoce našeg portala pa u nastavku možete pogledati kako su se snašli dok su prvi put igrali zajedno u ovako velikom projektu.

- Nas dvoje se dugo poznajemo. Imam poverenje u Tamaru i kao glumicu i kao partnerku u kadru i onda osećam da smem da se prepustim. Možda je to bio najbolji recept za postizanje međusobne hemije na setu - rekao nam je Marić, dok se Tamara složila.

- Sve ovo isto mislim za Milana i možda jeste najtačnije da je tajna u tome što smo verovali jedno drugom. Divno je kada veruješ da će partner da te vodi - rekla nam je glumica, a kako se i oni sami snalaze u kafanskoj atmosferi saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading