Celebrity News

PRELEPE ŽENE, EGZOTIČNA PUTOVANJA I PROVODI... Zavirite u tajni život dečka Anastasije Ražnatović Đorđa Kuljića (FOTO)

Đorđe Kuljić imao je buran život pre nego što se skrasio kraj Anastasije Ražnatović.

PRELEPE ŽENE, EGZOTIČNA PUTOVANJA I PROVODI... Zavirite u tajni život dečka Anastasije Ražnatović Đorđa Kuljića (FOTO)

Verujemo da je pop pevačica Anastasija Ražnatović (23) u značajnoj meri uticala da se nekadašnji veliki zavodnik i plejboj Đorđe Kuljić konačno skrasi i svoju životnu putanju nastavi smernije i zrelije, a u skladu s tim već godinama unazad s njom vodi veoma ozbiljnu emotivnu vezu o čemu najbolje svedoči podatak da su s kraja prošle godine počeli i da žive zajedno. Međutim, o tome ko je zapravo ovaj momak verovatno dosta govori ko je bio pre Anastasije, kao što ga jednako dobro danas opisuje i kakav je pored nje.

Instagram

 

Kuljić je, kao što je svima poznato, bogati biznismen koji je karijeru trasirao još tokom studentskih dana u Americi, gde je dugo živeo i učio u Njujorku a zatim tamo i pokrenuo biznis sa kamionima. I upravo na tom mestu kreću podaci o njegovim prethodnim ljubavnim iskustvima budući da se šuška da je sa tadašnjom cimerkom Anjom Stojković, danas udatom za automobilistu Huga Valentea, imao i nešto više od prijateljstva.

Instagram

 

Međutim, atraktivnog Kuljića takođe su povezivali s poznatim devojkama poput manekenke Sofije Milošević ali i starlete Stanije Dobrojević, a između svega toga biznismen je imao i kraće veze diljem Evrope i sveta gde je obožavao da provodi svoje vreme po luksuznim putovanjima. Na zavođenje može da zaboravi, ali ostale hedonističke navike ovog Novosađanina još uvek krase njegovu ličnost a odlično idu na ruku i vezi u kojoj se nalazi, s obzirom na to da sa devojkom Anastasijom deli interesovanja prema dalekim destinacijama, nezaboravnim odmorima i skupim sitnicama. Đorđe voli da se druži, ima grupu prijatelja, ne i prijateljica, s kojima često voli da ode na po koje putovanje ili u izlazak. Anastasija je danas centar njegovog univerzuma i uspela je da u njemu probudi receptore za ljubav. Uprkos opisanom burnom emotivnom životu njenog partnera, nikada nije iskazivala ljubomoru.

- Imam sreću da sam momcima bila prva ili druga devojka, tako da nisam razmišljala o bivšim devojkama. Oni su svi stariji bili od mene, moj sadašnji dečko je stariji devet godina od mene. Nisam imala na šta da budem ljubomorna, sve je to bilo neozbiljno pre mene - rekla je ranije Ražnatovićeva.

Pročitajte: MESECIMA GA NISMO VIDELI, svi se pitaju gde je Anastasijin dečko Đorđe Kuljić! Evo gde je uhvaćen misteriozni lepotan (FOTO)

Instagram

 

Đorđe je, kako navode ljudi iz bliskog okruženja porodice Ražnatović, veoma brzo osvojio Cecu iako je imao tremu da li će mu to tako poći za rukom budući da se radi o njenoj mezimici. Ipak, imao je sreće i od Cece je dobio ocenu idealnog zeta. Za sada, tu titulu i dalje nosi nezvanično, a kada će to postati i pred bogom i narodom otkriće vreme, iako su koraci koje je mladi par već preuzeo po pitanju zajedničkog života i ozbiljne veze dovoljno rekli sami za sebe.

Komentari (0)

Loading