Celebrity News

NJU NISTE IMALI PRILIKE DA VIDITE: Ćerka Tome Zdravkovića neverovatno podseća na pokojnog oca (FOTO)

Ćerka Tome Zdravkovića pronašla je mir daleko od Srbije, a u javnosti se nikada ne pojavljuje, sudeći po tome da svoj privatni život čuva isključivo za najbliže i sebe.

NJU NISTE IMALI PRILIKE DA VIDITE: Ćerka Tome Zdravkovića neverovatno podseća na pokojnog oca (FOTO)

Pokojni legendarni pevač, Toma Zdravković. o čijem životu je nedavno snimljen film "Toma" Dragana Bjelogrlića, a koji je osvojio srca publike, sa bivšom parterkom Olgicom, dobio je najstarije dete - ćerku Žaklinu, koja živi daleko od znatiželjnih očiju domaćih medija.

Ćerka Tome Zdravkovića, u pomenutom filmskom ostvarenju se ne pominje, a javnosti je poznato da je pevač upoznao njenu majku Olgicu u zrenjaninskom hotelu "Vojvodina". Toma i Olgica upoznali su se 1963. godine, ali nažalost ubrzo razveli.

Pročitajte: Holivud na srpski način - Poznati blistali na beogradskoj premijeri filma "Toma"

Danas Žaklina Zdravković živi u Holandiji, majka je dvojice dečaka i izuzetno je vezana za Srbiju i uspomene na pokojnog oca.

— Živela sam jedan period mog života, kratak, sa njim i kad je umro, bila sam jako, jako tužna. Živiš sa činjenicom da je on deo tebe, da postoji u meni, u mom bratu, u pesmama, u drugim ljudima kojima je dao lepa osećanja — svojevremeno je ispričala Žaklina, prenose mediji.

Komentari (0)

Loading