Celebrity News

Fotografija koju ćete pogledati dva puta: Evo kako Marijana Mićić izgleda mesec dana pred porođaj

Trudna Marijana Mićić odgovorno brine o svom zdravlju, pa se početkom osmog meseca trudnoće vakcinisala, a kako bi sačuvala dobru formu, svakodnevno šeta, vodi računa o ishrani i zaista je aktivna, zdrava i jedra trudnica.

Fotografija koju ćete pogledati dva puta: Evo kako Marijana Mićić izgleda mesec dana pred porođaj

Možda je baš to i razlog što mesec dana pred porođaj izgleda savršeno! Vitke noge, dokaz su da je tokom trudnoće Marijani porastao samo stomačić, koji će s obzirom na dobru genetiku i aktivan način života nestati kao rukom odnesen, kada krajem novembra u njen dom stigne ćerkica

Pročitajte: KONAČNO - Pogledajte PRVU FOTOGRAFIJU trudne Marijane Mićić

 

.

 

Naime, Marijana Mićić obustavila je sve svoje poslovne aktivnosti i povukla se u udobnost svog doma kako bi uživala u najlepšim trudničkim danima, u društvu svog partnera Miloša, a jedini povod za izlazak iz kuće tokom hladnih dana je šetnja njenih ljubimaca.

Baš u jednoj takvoj šetnji, ekipa "Paparaco lova" "uhvatila" je Marijanu, a ono što je gledaoce emisije tom prilikom iznenadilo je njen izgled. Vitka i aktivna, bez trunke šminke, Marijana blista, a vidljivo je da joj drugo stanje neizmerno prija.

Pročitajte: Lepe vesti Marijane Mićić - Naša priča ima srećan kraj

Paparaco lov printscreen

 

 

Buduća mama u osmom mesecu trudnoće izgleda sjajno i sa nestrpljenjem očekuje da upozna svoju ćerkicu.

Komentari (0)

Loading