Celebrity News

Izbacio je na ulicu i sve joj uzeo: Svi detalji burnog razvoda Ane Bekute

Bivši muž Ane Bekute pevačici je nakon razvoda uzeo sve.

Izbacio je na ulicu i sve joj uzeo: Svi detalji burnog razvoda Ane Bekute

Danas Ana Bekuta živi u luksuznom penthausu na Vračaru, srećna je u ljubavi sa dugogodišnjim emotivnim izabranikom Milutinom Mrkonjićem, međutim, pevačica otkriva da nije uvek sve bilo tako idilično na njenom životnom putu.

Nakon što se razvela od svog prvog supruga Aleksandra Savića, Ana je uplovila u emotivnu vezu sa bubnjarem Predragom Vidovićem Prejom sa kojim je dugo živela u Šapcu. Ana je tada dobro zarađivala a sav novac ulagala je u porodičnu kuću u kojoj su zajedno stanovali. Kada su se nakon 10 godina razišli pevačica je ostala bez ičega.

Pročitajte: Rodila ga je sa samo 17 godina - Ovako izgleda sin Ane Bekute koji je bio u domu za nezbrinutu decu

- Iako mi je karijera tada bila na vrhuncu, teško da bih pristala da se u to vreme vratim. Pamtim da sam plaćala kiriju u iznajmljenom stanu u Senjaku, pozajmljivala čekove, kanistere sa benzinom, jedva dolazila do cigareta… Verovatno mnogi misle da sam tada bila srećna, ali istina je sasvim drugačija.

- Moja sestra Milina bila je bez posla, mlađa Dobrila živela je od plate medicinske sestre, otac mi je u to vreme bio teško bolestan. Kod mene u iznajmljenom stanu primao je infuziju jer nije bilo mesta u bolnici. Ubrzo nas je i napustio - pričala je Ana svojevremeno za "Svet".

Komentari (0)

Loading