Celebrity News

GDE SU NESTALI SAŠINI MILIONI? Evo zašto OVAJ snimak Suzane Jovanović ne prestaje da se komentariše!

Supruga Saše Popovića može sebi da priušti sve luksuze i skupe stvari na ovom svetu, ali ona živi skromnim životom, bez velike pompe, baš kao sav normalan svet.

GDE SU NESTALI SAŠINI MILIONI? Evo zašto OVAJ snimak Suzane Jovanović ne prestaje da se komentariše!

Suzana Jovanović i Saša Popović, neretko su tema medija kada je u pitanju njihovo bogatstvo i život u kojem sve imaju u izobilju. Nedavno se pisalo da su odlučili da kupe nekretnine u najluksuznijem beogradskom naselju, a poznato je da kuća u kojoj žive na Bežanijskoj kosi vredi nekoliko miliona evra. Baš zato što su svoje bogatstvo stekli marljivim radom i trudom, par i te kako ceni novac, te se ne "razbacuje" sa njime, već živi skromnim životom, u kojem su fokusirani na sve one dobre stvari koje nisu materijalne.

Supruga Saše Popovića ne prestaje da oduševljava javnost

Supruga Saše Popovića nedavno je praćena od strane emisije "Paparazzo lov", u kojoj je snimljena kako provodi vreme dok obavlja obaveze po gradu, a mnoge je iznenadio jedan njen potez. Skromna Suzana na sebi ne nosi ništa što je upadljivo, niti se razmeće kojekakvim markama, već vrlo neprimetno i nenametljivo nosi sve što ima na sebi.

Pročitajte: Luksuzna vila na Bežanijskoj kosi - Zavirite u topli dom Saše Popovića i Suzane Jovanović (FOTO)

Paparazzo lov screenshot

 

Ono što je zaista bilo iznenađujuće jeste da se pevačica vozila taksijem, što se nije od nje očekivalo, već su mnogi mislili da se ne odvaja od vozača. Međutim, njoj ništa, iako je popularna, nije ispod časti, te se kao sav normalan svet provozala do željene destinacije taksijem.

Pročitajte: Suze u emisiji - Suzana Jovanović priznala da u braku sa Sašom žali samo zbog jednog

Paparazzo lov screenshot

 

Ovaj potez Suzane Jovanović dokaz je koliko je ona čvrsto na zemlji, te nije dozvolila da je slava i bogatstvo promene, već je ostala jedna obična žena sa neobično velikom dobrotom, koju čuva za svoju porodicu, a materijalne stvari su tu samo da joj olakšaju život.

Komentari (0)

Loading