Celebrity News

Pamtite ga iz njenog čuvenog spota, a onda se povukao: Upoznajte BRATA Jelene Karleuše (FOTO)

Jelena Karleuša ima brata od tetke koji joj je sušta suprotnost.

Pamtite ga iz njenog čuvenog spota, a onda se povukao: Upoznajte BRATA Jelene Karleuše (FOTO)

Muzička zvezda Jelena Karleuša (43) uvek je bila privržena svojoj karijeri kako bi čuvala taj status, ali istovremeno je mnogo polagala na porodične odnose i često je isticala kako joj ništa ne može zameniti podršku najbližih članova familije. U taj krug uvek je ubrajala i svoju tetku Danijelu Dmitrović, sestru njene pokojne majke Divne, koja je uvek bila tu za nju, a naročito otkako ih je Divna napustila, što je Jelenu i Danijelu dodatno povezalo i osnažilo njihov odnos. Stoga, naravno da je Jelena uvek bila bliska i sa svojim bratom od tetke, Danijelinim sinom Markom Dmitrovićem koji je pevačici još jedan oslonac u životu iako to voli da bude izvan domašaja javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Dmitrovic (@markodmi)

 

Baš zato o Marku ne zna se mnogo, ali ako vam se čini da ste ga nekada davno već videli ne vara vas utisak. Marko je kao dečak imao značajnu ulogu u Jeleninom spotu za pesmu "Samo za tvoje oči", ali ga to iskustvo nije privolelo mejnstrim muzici. Umesto toga, Dmitrović je danas ponosni fan metal i rok muzike, iako gaji puno poštovanja prema velikoj karijeri svoje sestre od tetke. Marko i Jelena danas su veoma bliski, posećuju se, a on ponekad boravi u njenoj vili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Dmitrovic (@markodmi)

 

Marko ima i devojku čime se pohvalio na svom "Instagram" profilu, a podršku mu je u komentarima pružila upravo Jelena. Pored Marka, pevačica ima i dva polubrata iz očevog drugog braka a sa Ivanom i Nikolom takođe neguje skladan odnos.

Pročitajte: KONAČNO OTKRIVENA TAJNA: Evo zašto se Duško Tošić i Jelena Karleuša ovoliko dugo ne prate na Instagramu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Dmitrovic (@markodmi)

 

A kako je Marko pre trinaest godina krasio Karleušin spot podsetite se ispod.

Komentari (0)

Loading