Celebrity News

Nina Radulović pokazala sina: Na koga vam više liči desetogodišnji Lav kojeg je dobila s Branislavom Lečićem? (FOTO)

Autor: | 11/11/2021

Voditeljka Nina Radulović retko pokazuje sina u javnosti.

Nina Radulović pokazala sina: Na koga vam više liči desetogodišnji Lav kojeg je dobila s Branislavom Lečićem? (FOTO)

Osmeh poznate voditeljke Nine Radulović (35) njeno je prepoznatljivo i ubojito oružje, ali tokom većeg dela ove godine javnost ga je bila lišena jer je zbog velikog skandala u koji je bio upleten njen bivši suprug i otac njenog deteta Branislav Lečić ona odlučila da se izoluje od medija i celokupne javne asfere. Određeno vreme je prošlo, stigla je i nova televizijska sezona, pa se polako vratila i Nina i to sa istim, neoštećenim osmehom po kojem je svi prepoznajemo. Ona sada vodi emisiju "Srcem kroz ravnicu" a pored posla razlog da se iznova osmehuje svakako joj iz dana u dan pruža njen sin jedinac. To nam je i pokazala, pa je objavila set novih fotografija a na nekim od njih je u društvu svog naslednika.

Ninin i Lekin sin Lav napunio je u aprilu deset godina i sve je stariji mamin momak. Možda je upravo to bio razlog da odluči da ga pokaže celom svetu, budući da je donedavno najčešće zamagljivala njegovo lice na fotografijama.

- "Gnjavaž", svaka mama zna šta to znači, zar ne - šaljivo je napisala Nina na društvenoj mreži "Instagram" a mnogi su odmah primetili koliko mali Lav voli svoju mamu.

Već dugo je Nina razvedena od Lavovog oca, poznatog glumca Lečića, a nedavno je voditeljka objasnila kakve je to promene načinilo u odrastanju njenog sina.

- Ja sam i mama i tata, mada je Lav sada već veliki. Polako počinje da ostaje sam kod kuće i uživa u toj samostalnosti, on je neko ko je sazreo u tom mom procesu rada. Ja mu kažem: "Mama mora da ide da radi, ali zato i ti radiš". Ne dozvoljavamo čak ni u trećem razredu da se desi neka četvorka, uvek idemo na peticu - ispričala je Nina.

Pročitajte: Nina Radulović PONOVO SREĆNA u zagrljaju zgodnog glumca, Lečić je prošlost (FOTO)

Lav Lečić sve više postaje svoj, ali otkako je Nina počela da njegov lik deli sa svojim pratiocima, mnogi su počeli da se bave debatom - na koga više liči ovaj dečak? Koje je vaše mišljenje, vidite li više Ninu ili Branislava u njihovom zajedničkom sinu?

Komentari (1)

Loading