Celebrity News

Ušetali su u pozorište i SVI SU PRIMETILI JEDNO! Evo zašto se priča o sinoćnjem pojavljivanju Tamare Dragičević i Petra Benčine (FOTO)

Petar Benčina i Tamara Dragičević vratili su se sa američke premijere filma "Toma", a svojim prvim javnim pojavljivanjem u Beogradu, privukli su veliku pažnju.

Ušetali su u pozorište i SVI SU PRIMETILI JEDNO! Evo zašto se priča o sinoćnjem pojavljivanju Tamare Dragičević i Petra Benčine (FOTO)

Petar Benčina i Tamara Dragičević sinoć su prisustvovali premijeri predstave "Zagreb - Beograd via Sarajevo" kako bi pružili podršku Miodragu Dragičeviću, koji se samo dve nedelje od rođenja ćerkice Vasilije vratio poslu.

Naime, Tamara i Petar pojavili su se u javnosti prvi put od povratka sa američke premijere filma "Toma" i ukrali su svu pažnju prisutnih.

Pročitajte: Fotografija otkriva sve! Evo kako se Petar Benčina zaista slaže sa porodicom Tamare Dragičević

Ata Images

 

Glumački par sa lica nije skidao osmeh, a njihova stilska usklađenost oduševila je mnoge. Petar je za ovu priliku odabrao svedenu varijantu sa vrnom košuljom, dok se Tamara poigrala printovima i bojama i donela pravo osveženje u sumorne jesenje dane.

Petar Benčina i Tamara Dragičević trenutno važe za jedan od omiljenih bračnih parova sa javne scene, zbog čega je sva pažnja uprta u njih gde god se pojave.

Komentari (0)

Loading