Celebrity News

"MAGAZIN IN" SKINUT SA PINKA! Evo zašto emisija Sanje Marinković NEĆE BITI emitovana (FOTO)

Autor: | 27/11/2021

Sanja Marinković razočarala je gledaoce svoje emisije današnjom objavom.

"MAGAZIN IN" SKINUT SA PINKA! Evo zašto emisija Sanje Marinković NEĆE BITI emitovana (FOTO)

Gledanje lajfstajl emisije "Magazin In" već godinama je ritual subotom popodne za mnogobrojne gledaoce televizije "Pink" pa će se današnji dan pamtiti kao jedan od zbilja retkih kada emisija voditeljke Sanje Marinković (47) nije bila emitovana, budući da se inače može videti čak i tokom letnje pauze na domaćim televizijama, kamoli u jeku nove sezone. Mnogi su se uplašili kada su danas od autorke dobili informaciju da neće moći da pogledaju emisiju pa su pitali da li njena emisija i dalje postoji.

 

 

- "Magazin In" danas neće biti emitovan, ali volela bih da o tome koliko emotivni problemi utiču na vaš kvalitet života razgovaramo na Instagramu - poručila je Sanja svojim pratiocima a mnogi su se odmah zapitali šta je razlog neemitovanja.

Instagram

 

Pitali smo Sanju i saznali da će televizija "Pink" od 17:20 uživo prenositi kongres Srpske Napredne Stranke, zbog čega njena emisija ne može biti emitovana, ali već od naredne subote ta tradicija će se nastaviti pa gledaoci ne moraju da brinu.

Pročitajte: "OTKAKO JE U PUBERTETU, BORBA NE PRESTAJE": Evo kako izgleda SIN Sanje Marinković i kako voditeljka danas opisuje njihov odnos (FOTO)

 

 

Naravno, za one koji ne mogu da dočekaju i kojima posebno teško pada izostanak omiljene emisije, Sanja je pripremila interakciju na društvenim mrežama pa će o poznatim temama diskutovati sa svojim pratiocima.

Komentari (0)

Loading