Celebrity News

Sobu za devojčice pravila je sama, a onda su se iselile! Ovo je stan u kome su pre razvoda živeli Aleksandar Cvetković i Jovana Pajić (FOTO)

Dom Aleksandra Cvetkovića i Jovane Pajić do nedavno je bio ušuškano porodično gnezdo, a onda je usledio period tokom kog su se bračni partneri udaljili, što je kulminiralo razvodom i iseljenjem Jovane i dece iz zajedničkog stana.

Sobu za devojčice pravila je sama, a onda su se iselile! Ovo je stan u kome su pre razvoda živeli Aleksandar Cvetković i Jovana Pajić (FOTO)

Međutim, kada je bajka, duga deset godina, otpočela Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković izgradili su svoj dom. Autentičnu oazu koja je odisala sudarom njihovih snažnih energija.

Moderno uređen dnevni boravak sa interesantnim pop art detaljima, u čijem centru se nalazi velika garnitura, bio je centralni kutak u kome je porodica svaki slobodan trenutak provodila zajedno. 

 

 

Pročitajte: RAZVODE SE Sale Tropiko i Jovana Pajić! Evo šta je uzrok kraha braka posle deset godina

 

 

Kuhinja sa trpezarijskim stolom, funkiconalna za spremanje omiljenih obroka, bila je omiljeni kutak njihove starije ćerke Helene, koja je tu najviše vremena provodila radeći domaće zadatke.

 

 

Dom Aleksandra Cvetkovića i Jovane Pajić imao je posebno uređen kutak za ćerkice Helenu i Đinu, na čijem je svakom detalju mama Jovana predano radila.

Pročitajte: Za njih je danas poseban dan - Jovana Pajić suprugu posvetila emotivnu poruku (foto)

 

 

Bilo je to mesto na kome su kao porodica deset godina gradili najlepše uspomene. Međutim, došao je dan odluke o razvodu, nakon koje se Jovana sa ćerkama iselila, zatvorivši za sobom vrata koja su za nju bila jedan ceo svet.

 

 

Ipak, u porodičnom stanu njihove ćerke stvoriće još mnoge divne uspomene, s obrzirom da je razvod došao sporazumno, a da su Đina i Helena i Jovani i Saletu najvažnije, te da će zbog njih uvek biti u korektnom odnosu.

Komentari (0)

Loading