Celebrity News

Ko kaže da ipak nije majka? Upoznajte Minu, devojčicu koja je Oliveri Kovačević potpuno promenila život (FOTO)

Autor: | 12/12/2021

Bratanice Olivere Kovačević probudile su u voditeljki majčinski instinkt

Ko kaže da ipak nije majka? Upoznajte Minu, devojčicu koja je Oliveri Kovačević potpuno promenila život (FOTO)

Poznata kao "čelična ledi" srpske televizije voditeljka Olivera Kovačević (54) večito je odavala utisak veoma posvećenog profesionalca u poslu kojim se bavi, ali smatra se da baš zato nije mogla da posveti dovoljno vremena drugim životnim aspektima pa se, na primer, nije ostvarila u majčinstvu. To, međutim, ne znači da u sebi takav instinkt nije pronašla. U njoj su ga probudile bratanice Olivere Kovačević, budući da brat poznate voditeljke ima tri ćerke i da je sa njima veoma bliska.

 

 

Oliverin brat Mile je četiri godine mlađi od nje i radio je na potomstvu što se kasnije pokazalo odličnim i za ponosnu tetku, jer je Olivera svu svoju ljubav usmerila prema bratanicama. O njima nije često govorila u javnosti, ali je u jednom intervjuu za "Story" poručila da i prema njima nekada zna da bude "čelična".

- One bi istakle da ih stalno nešto kritikujem, obično kada ne polože neki ispit. Mislim da je obrazovanje najvažnije za mladog čoveka i zato na tome insistiram i dosađujem im - navela je novinarka koja je jednu od bratanica jednom prilikom predstavila javnosti. Zove se Mina i često pomaže tetki u pojedinim zadacima.

Pročitajte: Godinama krije svoju ljubav: Ovaj poznati političar osvojio je srce Olivere Kovačević (FOTO)

 

 

Bratanice Olivere Kovačević nisu jedine koje su slabo poznate široj javnosti, ona je govorila i o bratu kojeg takođe retko predstavlja i otkrila zanimljive detalje iz detinjstva.

- Ja sam brata čuvala, ali sam sebi dala slobodu i da ga kažnjavam. Tukla sam ga na kvarno i ucenjivala da ne sme da me cinkari. Volela sam kada padne sa bicikla... Osnovna asocijacija na detinjstvo su ravnica, melanholija, dođoši. Treperenje. U ravnici uvek nešto treperi, leti vrućina, zimi severac. Detinjstvo sam provela u permanentnoj borbi za osnovna dečija prava, osnovna ljudska prava. Svoje snove sanjala sam u babinom prozoru... Kada sam izlazila uveče, suknju sam podizala u minić tek kada se udaljim od kuće - izjavila je Olivera.

Komentari (0)

Loading