Celebrity News

Ljubavna priča puna uzbuđenja:Posle dva bračna kraha Željko Bebek oženio 34 godine mlađu Ružicu (FOTO)

Žena Željka Bebeka, 34 godine mlađa Ružica, život mu je pretvorila u nezaboravnu avanturu.

Ljubavna priča puna uzbuđenja:Posle dva bračna kraha Željko Bebek oženio 34 godine mlađu Ružicu (FOTO)

Pre nekoliko dana Željko Bebek oduvao je sedamdeset šest svečica na rođendanskoj torti, a za sobom je ostavio more uspomena, radujući se svim onim trenucima, koje će sa suprugom i decom proživeti u novom životnom poglavlju.

Žena Željka Bebeka trudi se da mu svaki trenutak učini nezaboravnim, a u tome joj pomažu i njihova deca Katarina i Zvonimir. Međutim, životna, ali i emotivna priča Željka Bebeka ispunjena je brojnim usponima i padovima.

Pročitajte: Željko Bebek - Ružica mi je donela slast življenja u seniorsko vreme

 

 

Za jednim od najpopularnijih rokera na prostorima bivše Jugoslavije, žene su "gubile glavu", pa nije čudo što je čak dva puta poklekao i stao na ludi kamen. Prvi put prezime Bebek podelio je sa Spomenkom, koja mu je rodila ćerku Silviju, drugi put to je bilo sa Sandrom, koja mu je podarila ćerku Bjanku. Ipak, posle dva bračna kraha počeo je gubiti nadu, sve dok 2002. godine nije sreo nju.

 

 

Ružica, koja je čak trideset četiri godine mlađa od Željka, potpuno ga je osvojila i njih dvoje čak dve decenije žive svoju emotivnu bajku, koju su upotpunili sin Zvonimir, koji je krenuo očevim stopama i ćerka Katarina koja je slika i prilika svoje majke.

 

 

Komentari (0)

Loading