Celebrity News

Dve godine od razvoda prvi put o novom dečku: Svi detalji emotivnog statusa Ane Kokić

Novi dečko Ane Kokić - tema koja već dve godine ne prestaje da interesuje javnost

Dve godine od razvoda prvi put o novom dečku: Svi detalji emotivnog statusa Ane Kokić

Za Anu Kokić ova godina završava se velikim uspehom, nakon što je njena nova pesma, na koju je publika dugo čekala, naišla na pozitivan odziv. Ipak, javnost se malo više interesuje za njene uspehe na privatnom planu.

Novi dečko Ane Kokić - postoji li, ko je, i kakav bi trebalo da bude? Sve su to pitanja, koja posebno interesuju njene fanove. Sada je Ana, dve godine od razvoda i javno otkrila kakav je njen emotivni status:

Pročitajte: Isplivali ŠOK detalji - Nikola Rađen varao Anu Kokić sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM? (FOTO)

 

 

- Nemam dečka, udomila sam dve mačke... To je na ljubavnom planu. Uživam sa svojom decom u kući punoj životinja, vidiš kako su mi ruke izgrebane od mačaka - rekla je posvećena mama tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou".

Ana i Nikola Rađen tačku na svoj brak stavili su pre dve godine, a vest o razvodu odjeknula je u medijima poput bombe na Božić 2019. godine. 

Za razliku od Ane, njen bivši suprug već godinu dana srećno je zaljubljen i u vezi je sa njenom koleginicom Milicom Ristić.

Pročitajte: KONAČNO - Ana Kokić prokomentarisala novu devojku Nikole Rađena

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
Slavica

22:58 23.12.2021

Odmah se vidi prema kome trebamo da imamo respekt. Ana je divna , u duši verna i vredna svakog postovanja. Od otimačica i nemoralnih zena porodične i karakterne devojke i zene ne mogu da žive.