Celebrity News

Svi gledaju i ne veruju! Željko Šašić posle Sonje ušao u vezu sa ženom koja je SONJINA kopija (FOTO)

Bivša devojka Željka Šašića neopisivo liči na Sonju

Svi gledaju i ne veruju! Željko Šašić posle Sonje ušao u vezu sa ženom koja je SONJINA kopija (FOTO)

Bivša devojka Željka Šašića javnosti je dala šlagvort da se još jednom povede pitanje o tome, da li je Željko zaboravio Sonju?

Buran sukob Željka Šašića i Sonje Vukasnović ni danas nije prešao u primirje, a sada je usledio novi šok. Naime, bivša devojka Željka Šašića, prva sa kojom je javno ušao u vezu, nakon razvoda sa Sonjom, Katarina Lazić prava je kopija Željkove bivše supruge.

Pročitajte: Ovo stvarno nismo očekivali - Pomirili se Sonja Vuksanović i Željko Šašić

Katarina i Željko imali su turbulentnu vezu koja se završila njenim optužbama da je trpela psihičku torturu.

- Nikada nisam izjavila da je bilo nasilja. Rekla sam da sam doživljavala psihičku torturu, nikada nije bilo fizičkog nasilja. On je bio jako ljubomoran, možda zbog razlike u godinama. Kako su godine prolazile, sve je bilo evidentnije. Nas dvoje kada smo se upoznali, on je bio drugačijeg duha, drugačije je fizički izgledao. Fizički izgled je najmanje bitan, svi mi starimo, to je nebitno, ali bio je drugačiji duhom i karakterom. Nisu to bile samo uvrede. Gde god krenem bilo je 'Šta si to obukla?' - pričala je svojevremeno za medije bivša Šašićeva izabranica.

Kako se sada šuška Željko Šašić ima novu devojku, a da li i ona predstavlja već dobro utvrđeni tip žene koja mu se dopada ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading