Celebrity News

KAKAV FRAJER: Ovo je jedina fotografija budućeg muža i oca deteta Maše Terzić, sada nam je sve jasnije

Novi dečko Maše Terzić dugo je domaćim medijima bio tajna, međutim, sada kada će postati otac njenog deteta, interesovanje za njegov identitet sve je veće

KAKAV FRAJER: Ovo je jedina fotografija budućeg muža i oca deteta Maše Terzić, sada nam je sve jasnije

Ima tome nekoliko dana, kako se ćerka Zvezdana Terzića na društvenim mrežama pohvalila vereničkim prstenom, a za one koji znaju da čitaju između redova, odavno je Maša otkrila da ima novog dečka.

Romantična putovanja, buketi ruža i jedna jedina fotografija pokazali su da je novi dečko Maše Terzić, zgodan, pažljiv i galantan čovek.

Pročitajte: Udaje se Terzićeva ćerka! Luksuzni prsten zasijao na ruci, a svi se pitaju ko je Mašin misteriozni verenik (FOTO)

Naime, kada je ovog leta bila na Santoriniju Maša je na "Instagramu" objavila fotografiju na kojoj se vidi da se na motoru ne vozi sama, već u društvu svog izabranika. Iako se od misterioznog budućeg supruga mlade kreatorke nazire samo silueta, jasno je da je reč o zgodnom muškarcu, koji obožava mezimicu Zvezdana Terzića.

Kako je naš magazin ekskluzivno saznao Maša Terzić kroz nekoliko meseci ostvariće se u ulozi majke, a kako su preneli domaći mediji, planirano je i egzotično, ali za medije zatvoreno venčanje.

Pročitajte: Pamtite je kao bivšu devojku Veljka Ražnatovića, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Maša Terzić (foto)

Komentari (0)

Loading