Celebrity News

Isplivali detalji neobične romanse! Sandra Viktoru Živojinoviću zadala nizak udarac, a svemu je kumovao ON

Novi dečko Sandre Miljaković poznati je fotograf i reditelj Nemanja Novaković, ali šokantne detalje ove romanse malo ko zna

Isplivali detalji neobične romanse! Sandra Viktoru Živojinoviću zadala nizak udarac, a svemu je kumovao ON

Kada je Sandra Miljaković objavila fotografije sa novim dečkom, kraj koga uživa u Meksiku, javnost, koja se nadala mogućem pomirenju lepe plavuše i Breninog mezimca ostala je u šoku.

Ipak, još više su začuđeni bili članovi porodice Živojinović kada su videli ko je Sandrin novi izabranik. Naime, novi dečko Sandre Miljaković dugogodišnji je prijatelj Viktorevog starijeg brata, sa kojim je svojevremeno sarađivao, piše "Svet".

Pročitajte: Viktore, TI SI PROŠLOST! Bivša Brenina snajka Sandra u vezi sa OVIM POZNATIM I MOĆNIM FRAJEROM (FOTO)

Instagram screenshot

 

- Viktor se iznenadio kada je video ko je Sandrin izbor, pogotovu što su prve slike objavili iz Meksika. To znači da njihova veza traje već neko vreme, jer neće otići na drugi kraj sveta posle tri dana poznanstva. Viktor je pitao brata o čemu se radi - otkriva izvor za pomenuti list i dodaje da sin Lepe Brene dugogodišnjoj devojci ovo nije zamerio, i ipak je ostao u korektnim odnosima sa njom.

On svoju vezu sa pevačicom Lenom Čolak javno još uvek nije potvrdio, ali su njih dvoje već mesecima predmet medijskih nagađanja.

Komentari (0)

Loading