Celebrity News

Bićete iznenađeni: Ko je POZNATA LEPOTICA koju je ljubio Ivan Bosiljčić u periodu VELIKE KRIZE SA JELENOM (FOTO)

Bivša devojka Ivana Bosiljčića bila je ova poznata lepotica

Bićete iznenađeni: Ko je POZNATA LEPOTICA koju je ljubio Ivan Bosiljčić u periodu VELIKE KRIZE SA JELENOM (FOTO)

Miloš Nadaždin

Deceniju već traje skladan brak Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević. Ipak, malo ko zna da je njihova veza koja se dogodila u zenitu karijera, mladih i uspešnih umetnika, pukla pod pritiskom. Ivan Bosiljčić tada nije bio sam.

Kada su se rastali Jelena je silno patila, a kako je svojevremeno govorila za medije, u to vreme Sergej Ćetković ponudio joj je pesmu "Da mi je da mi se vrati", koju ona, skrhana emocijama tada nije mogla da otpeva.

Ivan je sa druge strane, Jelenu pokušao da preboli na drugi način. Kako se tada šuškalo, baš u vreme velike emotivne krize sa Jelenom, Ivan Bosiljčić otpočeo je romansu sa Lidijom Novaković, mladom balerinom, koju je upoznao u "Pozorištu na Terazijama", dok su zajedno radili na predstavi "Cigani lete u nebo".

Pročitajte: Dugo ju je krio od medija - Ivan Bosiljčić je pre Jelene voleo OVU ZGODNU PLAVUŠU (FOTO)

Mlada balerina rodom iz Pančeva, koja još uvek igra u "Pozorištu na Terazijama" posle samo nekoliko meseci tajne romanse postala je bivša devojka Ivana Bosiljčića.

Glumac koji je shvatio da ljubav prema Jeleni ne jenjava dao je sve od sebe da je osvoji. Usledilo je tajno pomirenje sa Jelenom, romantična veridba u Parizu, a zatim su se 2011. jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Od tada, odnos krunisan ćerkom Ninom nije više prolazio kroz krize, a njih dvoje postali su jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni.

 

Komentari (0)

Loading