Celebrity News

PREVARIO SAM JE, ona zna da nisam cvećka! Šokantno priznanje Saše Kovačevića o RASPADU VEZE

Odnos Saše Kovačevića i Zorane Tasovac podseća na najlepšu modernu bajku, a svi se pitaju kada će Sale svoju lepoticu izvesti pred oltar

PREVARIO SAM JE, ona zna da nisam cvećka! Šokantno priznanje Saše Kovačevića o RASPADU VEZE

Odnos Saše Kovačevića i Zorane Tasovac jedan je od najskladnijih odnosa na domaćoj javnoj sceni, a Saša sada otkriva da su ovakav odnos on i njegova izabranica postepeno gradili.

- Prva ozbiljna veza mi je bila sa Ivonom. Znala je da nisam cvećka i da joj nisam veran, ali me je trpela. Imao sam emocije prema njoj, ali sam bio još mlad i željan izlazaka  - rekao je Saša za "Informer" i otkrio da je sada zreo muškarac i da sa Zoranom vodi bračni život, bez papira.

Pročitajte: Maske su pale - Majka Saše Kovačevića više ne može da sakrije šta misli o emotivnim izborima svojih sinova (FOTO)

 

 

- Zorana i ja živimo kao da smo u braku. Venčanje će nam biti intimno, na egzotičnoj lokaciji daleko od Srbije. Papir mi nije bitan, ali planiram da se oženim svakako.

Idiličan odnos Saše Kovačevića i Zorane Tasovac definitivno je učvrstila i njegova ljubav prema Iskri, Zoraninoj ćerki, koju je dobila u braku sa Bogdanom Srejovićem.

Pročitajte: Da li Bogdanu ovo smeta? Saša Kovačević doneo neočekivanu odluku, a tiče se NJEGOVE ĆERKE ISKRE

 

- Iskra je moja ćerka, tako je doživljavam od prvog trenutka. Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra kad budem imao biološko, Iskra će biti moje prvo dete. Može da me zove kako poželi, ali je izabrala da budem njen "papa" - ističe sa puno ljubavi pevač.

Komentari (0)

Loading