Celebrity News

Da li je lepša od Sandre? Viktor Živojinović će Lepoj Breni u kuću kao novu snajku dovesti NJU, sigurni smo da će biti NEZGODNO (FOTO)

Nova devojka Viktora Živojinovića, prema pisanju domaćih medija ipak nije Lena Čolak. Ovu romansu je Brenin mezimac okončao zbog pevačice koja u drugi plan baca i Lenu i Sandru.

Da li je lepša od Sandre? Viktor Živojinović će Lepoj Breni u kuću kao novu snajku dovesti NJU, sigurni smo da će biti NEZGODNO (FOTO)

Nova devojka Viktora Živojinovića vodeća je tema u domaćoj javnosti, od kada je na vezu sa Sandrom Miljaković stavio tačku. Iako se javnost nadala svadbi, par je odlučio da se raziđe, a Viktora od tada povezuju sa brojnim lepoticama sa estrade.

Pisalo se da ga je osvojila glumica Milica Tomašević, a onda su mediji sa sigurnošću tvrdili da ga je ipak osvojila mlada pevačica Lena Čolak. Međutim, nova saznanja pripadnika sedme sile otkrivaju da je Viktor ipak okončao romansu sa Lenom i to ni manje ni više zbog njene starije koleginice.

Pročitajte: Sandra je PROŠLOST! Viktor Živojinović sada u vezi sa OVOM pevačicom, nova glavobolja za Brenu (FOTO)

Nova devojka Viktora Živojinovića, kako piše "Star" mogla bi biti Kija Kockar.

- Viktoru se Kija svidela odavno, ali nije bilo prilike da se upoznaju i zbliže, on je bio u drugim vezama. Kija je gradila svoj put, ali nedavno su se sreli u jednom restoranu, a on se oduševio njenim prirodnim izgledom, bez šminke. Kija je bila sa drugaricama, a Viktor im je posalo piće za sto, na čemu su se zahvalile. Iste večeri Viktor je Kiju zapratio na "Instagramu" - kaže izvor za pomenuti list i dodaje:

- U poslednje vreme veza sa Lenom bila je na staklenim nogama. Nisu se viđali, pa je rešio da sa njom popriča. Oboje su došli do zaključka da je najbolje da na vezu stave tačku.

Kako dalje navodi izvor, Viktor je rešen da se sa Kijom zbliži. Da li će ona biti nova Brenina snaja ostaje da vidimo, kao i to da li će Brena i ovoga puta podržati izbor svog sina.

Komentari (0)

Loading