Celebrity News

IZA ZATVORENIH VRATA: Komšinica iz Četereža otkriva detalje lošeg odnosa Rade Manojlović i njenog polubrata Nenada

Brat Rade Manojlović, po ocu, Nenad Manojlović i pevačica imaju zategnut odnos

IZA ZATVORENIH VRATA: Komšinica iz Četereža otkriva detalje lošeg odnosa Rade Manojlović i njenog polubrata Nenada

Kako pišu domaći mediji brat Rade Manojlović i pevačica nemaju sjajan odnos, posebno od kada se on oženio. Nenad retko dolazi u Četereže u porodičnu kuću njihovog oca, dok su njegove polusestre Rada i Marija Manojlović stalno tamo.

Dugo se šuškalo da je Rada bratu okrenula leđa, kada je poželeo da se oproba u svetu muzike, pa je umesto duet sa sestrom, pesmu snimio sa Aleksandrom Mladenović.

Pročitajte: Udaje se Rada Manojlović! Otac joj dao blagoslov, otkrivamo SVE detalje svadbenog veselja!

- Neša već dugo ne dolazi u selo, a Rada je stalno tu. Marija i ona su jako bliske, a on, kao da im nije brat. Pričalo se da Rada i on ne razgovaraju - kaže za "Svet" komšinica iz Četereža i dodaje:

- On je očigledno očekivao da će ga sestra više podržati kada je krenuo da se bavi muzikom, ali sigurna sam da ona nema ništa protiv njega i da je on dobar čovek.

Nenad je sa druge strane otkrio da ne želi da ga u stvaranju karijere niko "gura".

Pročitajte: Važio je za najboljeg frajera na javnoj sceni! Evo gde je danas i KOLIKO PRELEPU PORODICU ima Radin bivši Momir Gajić (FOTO)

- Desilo se da ja jesam polubrat Rade Manojlović, koja je tada već bila zvezda. Ja nikad nisam tražio da me neko gura kroz moju karijeru - rekao je Nenad i dodao da je ipak bilo pokušaja da on i Rada snime pesmu:

- Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja navaljivao, a ona je rekla: "Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta." Jako je teško napraviti pesmu za sestru i brata, koja bi bila interesantna - objasnio je Nenad u emisiji Ognjena Amidžića.

Komentari (0)

Loading