Celebrity News

Možemo da ostanemo bez mame! Nakon što im je saopštio strašnu istinu, život ćerki Aca Pejovića danas izgleda OVAKO (FOTO)

Ćerke Aca Pejovića konačno više ne strahuju

Možemo da ostanemo bez mame! Nakon što im je saopštio strašnu istinu, život ćerki Aca Pejovića danas izgleda OVAKO (FOTO)

Ćerke Aca Pejovića, sedam godina nakon teške tragedije konačno mogu da odahnu. Podsetimo, 2015. godine, usled pucanja aneurizme na mozgu Biljana Pejović odvezena je u Urgentni centar gde su je po hitnom postupku operisali.

Agonija porodice Aca Pejovića trajala je šest i po sati, srećom, intervencija je uspešno završena!

‒ Užasno je bilo videti je kako leži obrijane glave sa rezovima. Nisam dozvolio nikome da mi dolazi u kuću, hteo sam da budem sam sa svojom decom. Onda sednem, zagrlim ih i kažem: „Možemo da ostanemo bez mame“. Ali sve to prođe, izdrži nekako čovek. Odem u svoju sobu i iz sveg glasa se derem i vrištim i molim Bilju da ne umre i da me ne ostavi.

Pročitajte: Doživele veliku traumu, ali ne prestaju da ređaju uspehe - Upoznajte sve tri ćerke Aca i Biljane Pejović, na koje su beskrajno ponosni (FOTO)

Luka Šarac

 

Biljana ga nije ostavila, a ćerke Aca Pejovića još uvek imaju najveću životnu podršku - svoju mamu.

Danas, sedam godina od operacije, Biljana se retko pojavljuje u javnosti, ali kada se ipak pojavi ona blista. Oporavljena, nasmejana i prelepa, pojavila se na proslavi rođendana Žike Jakšića i svima stavila do znanja da njene devojke, Magdalena, Iva i Marija mogu da odahnu, jer njihov život još uvek živi punim plućima!

Rajko Ristić

 

 

Komentari (0)

Loading