Celebrity News

Javnost je na nogama: Poslednja fotografija ćerki Nataše Bekvalac ne prestaje da se komentariše! Evo i zašto

Nataša Bekvalac ćerke je povela na mini odmor na Kopaonik, a njihova poslednja fotografija pokrenula je lavinu komentara

Javnost je na nogama: Poslednja fotografija ćerki Nataše Bekvalac ne prestaje da se komentariše! Evo i zašto

Ponosna mama, Nataša Bekvalac ćerke drži na okupu i trudi se da im posveti svaki svoj slobodan trenutak. Kako i sama zna koliki je blagoslov imati sestre, Hanu i Katju uči da jedna u drugoj pronađu najveću ljubav i podršku.

Iako je razlika u godinama velika Nataša daje sve od sebe da njene devojčice nauče koliko je važno da su to jedna za drugu, pa se neretko oslanja na Hanu i ostavlja joj sestru na čuvanje. Sudeći po porukama i fotografijama koje tada dobija, njih dve se uvek ludo zabavljaju.

Pročitajte: Moja majka Nataša vas LAŽE - Obraćanje Hane Ikodinović iznenadilo SVE (VIDEO)

Instagram

 

Međutim, kada zabava prođe ćerke Nataše Bekvalac uživaju u ljubavi i čvrstom zagrljaju one druge. Jedan takav trenutak, Nataša je zabeležila i objavila na svojim mrežama, a fotografija je pokrenula lavinu komentara. Fanovi pevačice imali su samo reči hvale za mamu koja je devojčice vaspitala da su jedna drugoj najveća podrška i ceo svet!

Komentari (1)

Loading
Nina

00:37 15.02.2022

PRELEPE djevojčice , posebno majusna Katja , secerlema , Natu obožavam , preslatka je žena i deca su na nju što je odlično.