Celebrity News

Nesreća nikad ne ide sama! Dragana Katić primila užasne vesti, sinovi Bojan i Boban UCVELJENI I ZABRINUTI

Sinovi Dragane Katić pre tri godine ostali su bez oca, a sada je usledio još jedan udarac

Nesreća nikad ne ide sama! Dragana Katić primila užasne vesti, sinovi Bojan i Boban UCVELJENI I ZABRINUTI

Voditeljka o svom privatnom životu nikada nije želela previše da govori, pa se tako o njenom bivšem suprugu i ocu njenih sinova zna samo prezime - Živanović. Sinovi Dragane Katić pre tri godine ostali su bez oca, a sada je i zvanično prezime jedino što im je od njega ostalo.

Naime kako pišu domaći mediji, u požaru koji je u decembru izbio na Senjaku, izgorela je kuća pokojnog Živanovića, koja je u nasledstvo pripala njegovim sinovima.

Pročitajte: Posle njene smrti posećivala je PSIHIJATRA: Evo kako izgleda MAJKA Dragane Katić (FOTO)

Sinovi Dragane Katić sada su ostali i bez poslednje uspomene na oca, što im je slomilo srce.

Podsetimo, Dragana je bivšeg partnera svojevremeno tužila za neisplaćenu alimentaciju, uz dogovor sa sinovima Bojanom i Bobanom da ta tužba nikako ne sme uticati na njihov odnos sa ocem.

- Kada sam donela odluku da to učinim, nas troje smo seli i obavili krajnje otvoren razgovor. Objasnila sam im da sam, kao roditelj, odlučila da preko suda dođem do svojih prava. Rekla sam im da mogu da budu uz mene ili ne, ali samo istinom, i da tužba jeste moja, ali da će i oni u jednom trenutku morati da se pojave kao svedoci i, pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću, daju izjave i stave potpis na ono što su rekli. Traženje prava na ono što im pripada ne menja činjenice, pre svega da je to njihov otac, da je deo njihovog života i da to ne znači da će prekinuti kontakt sa njim, niti ga promeniti. Nose njegovo prezime i treba da ga prihvate onakvog kakav jeste. - Uvek su bili, i biće u kontaktu - rekla je tada za "Hello!".

Komentari (0)

Loading