Celebrity News

Morao sam da radim na njihovom odnosu! Saša Milošević Mare prvi put o sinovima iz prvog braka i kako su prihvatili njegovu ženu Kseniju

Supruga Saše Miloševića Mareta, Ksenija, od početka je znala da će pred nju biti postavljen poseban izazov - da osvoji Maretove sinove iz prvog braka

Morao sam da radim na njihovom odnosu! Saša Milošević Mare prvi put o sinovima iz prvog braka i kako su prihvatili njegovu ženu Kseniju

Ljubavna priča Saše Miloševića Mareta i njegove supruge Ksenije traje od 2010. godine. Već dvanaest godina uživaju u zajedničkoj sreći i posvećeno odgajaju svog sina Vanju. Pa ipak, i Maretovi sinovi iz prvog braka sastvani su deo njihovog života.

Supruga Saše Miloševića Mareta s ljubavlju je prihvatila ulogu maćehe i svojim primerom pokazala da deca mogu biti spremna da prihvate novu osobu u životu njihovog roditelja, onda kada se ta osoba posvećeno trudi.

- Ne mogu reći da nisam radio na tome da se moja deca i Ksenija slažu. Srećan sam što je Ksenija uvek imala razumevanja za moj prethodni život iz kog, hvala Bogu, imam dva sina. Lagano je, bez pretencioznosti, izgradila veoma lep odnos s njima. Ognjen i Luka prvo su nju potpuno prihvatili, a onda i brata, kog su i priželjkivali. Vanja je uneo opšte olakšanje u naše odnose. On je, bukvalno, dete ljubavi koje raste okruženo ljubavlju - rekao je svojevremeno Mare za naš magazin, dok je u razgovoru za "Hello!" supruga Saše Miloševića Mareta otkrila da su joj Luka i Ognjen posvećeno pomagali oko podizanja sina Vanje.

Pročitajte: U domu Saše Miloševića Mareta - Narodski rečeno ja sam se udao (foto)

Luka Šarac

 

- Maretovi sinovi su mi mnogo pomagali u svim poslovima oko Vanje kada je još bio beba, a i danas su veoma brižni. S druge strane, veoma mi je značilo i iskustvo mog supruga, jer je Vanja meni prvo dete.

Sa Ksenijom koja je već 12 godina prisutna u životu njihovog oca, Luka i Ognjen imaju divan odnos, a ona ne krije da prema njima gaji veliku ljubav i razumevanje.

Komentari (0)

Loading