Celebrity News

Fotografija koju nećete moći da prestanete da gledate: Sin Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić očeva je kopija!

Sin Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić već je veliki dečak

Fotografija koju nećete moći da prestanete da gledate: Sin Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić očeva je kopija!

Svetozar Cvetković i Jelena Đokić upoznali su se 2000. godine, a šest godina kasnije otpočela je njihova ljubavna priča. Njihov odnos koji traje više od 15 godina krunisali su i njihovi mališani, ćerka Klara i sin Luka.

Da se glumački par posvećeno trudi da sačuva svoju intimu, odavno je poznato, a o tome je jedom prilikom govorio i sam glumac.

Pročitajte: Ovakve ih do sada niste videli - Spontano uhvaćen trenutak otkriva istinu o braku Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića (FOTO)

Jakov Simović

 

‒ Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna - rekao je u razgovoru za "Hello!".

Ipak, zahvaljujući njihovim aktivnostima na društvenim mrežama, s vremena na vreme imamo prilike da vidimo segmente njihovih života, koji nam otkrivaju koliko su posvećeni, iskreni i srećni.

Jedan od takvih segmenata dogodio se juče, kada je Jelena podelila snimak iz šetnje. Sin Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić ukrao je svu slavu lepoj mami, a mnogi nisu mogli da sakriju oduševljenje, videvši da je desetogodišnji Luka izrastao u malu kopiju svog oca.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading