Celebrity News

Da li će joj zameriti? Darija Kisić Tepavčević uhvaćena u provodu i to sa OSOBOM KOJU SVI ZNATE! Društvene mreže gore (FOTO)

Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, uhvaćena je u provodu, a zbog društva u kome se našla društvene mreže gore

Da li će joj zameriti? Darija Kisić Tepavčević uhvaćena u provodu i to sa OSOBOM KOJU SVI ZNATE! Društvene mreže gore (FOTO)

Naime, ministarka Darija Kisić Tepavčević bila je gost na jednoj proslavi u prestoničkom restoranu, a tom prilikom nije skidala osmeh sa lica i krila kako se dobro provodi.

Nepogrešivo stilizovana, odmerena i nasmejana, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, bila je i u provodu. 

Ovoga puta društvo joj je pravila trenutno jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji, Jovana Jeremić.

Pročitajte: OTKRIVAMO - Novi emotivni partner Darije Kisić Tepavčević je OVAJ uticajni muškarac, pogledajte prve zajedničke fotografije

 

 

Kako je u opisu fotografije napisala Jovana, ovoga puta provodila se rame uz rame sa lepim, snažnim i obrazovanim ženama.

Fotografija je pobrala brojne pozitivne komentare, komplimente na ministarkin račun, uz konstataciju da joj divno pristaje kada je opuštena, nasmejana i ležerna, daleko od poslovnih obaveza.

Komentari (0)

Loading