Celebrity News

Tara Đoković glavna zvezda u Dubaiju! Novak i Jelena izveli ćerku u provod, pogledajte prve fotografije

Ćerka Novaka i Jelene Đoković glavna zvezda u Dubaiju

Tara Đoković glavna zvezda u Dubaiju! Novak i Jelena izveli ćerku u provod, pogledajte prve fotografije

Ćerka Novaka i Jelene Đoković uživa u Dubaiju...

Novak Đoković juče je stigao u Dubai gde se sprema za svoj prvi turnir u 2022. godini. Sa Novakom je doputovala i cela njegova porodica, što tenisera posebno čini srećnim, jer su Jelena i deca neko vreme bili u Marbelji, odvojeni od njega.

Prvo što su Novak i Jelena u Dubaiju obišli bio je srpski paviljon na Dubai Expo. Iako se Novak upisao u knjigu utisaka, a Jelena se obratila prisutnima, glavna zvezda ove posete ipak je bila Tara Đoković.

Pročitajte: Ima samo tri godine, a već je tatu Novaka načinila ponosnim! Mala Tara Đoković imala svoj prvi javni nastup!

profimedia

 

Preslatka ćerka Novaka i Jelene Đoković, prelepo odevena u bež odevnu kombinaciju, iz ruku nije ispuštala ruku svog oca, a rado je pozirala sa njim i oduševila sve prisutne.

Profimedia

 

Porodica Đoković ponovo je oduševila sve, koji su u srpskom paviljonu imali priliku da ih vide i čuju. A nakon posete centru, Novak nastavlja sa posvećenim pripremama za turnir.

Komentari (3)

Loading
LOLA CG

21:11 17.02.2022

SREĆNO ĐOKOVIĆI. PRELIJEP PRIMJER DA JOŠ NIJE IZGUBLJENAVNADA A SU SVUDA RASTURILI KULT PORODICE. DIVNI STE. NOVAČE, IDEMOOO

Mile

10:23 18.02.2022

Neka ste živi i zdravi! Uzor i pravi primer normalne porodice,bez obzira na zasluženo bogatstvo i veliku popularnost!

Priboj

15:48 19.02.2022

Divno je videti Novaka i njegovu porodicu. Zelim im svaku sreću. On i Jelena su nagradjeni za vernost . Nije je ostavio zbog neke profuknjace , već je cenio njen karakter. To je danas na zalost , prava retkost. Momci zaboravljaju da im nekarakterne zene radjaju jos goru decu !!!