Celebrity News

OTIŠLA JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV I OSLONAC: Tragedija u domu Gorana Bregovića potresla region

Bol Gorana Bregovića u tom trenutku bila je nemerljiva

OTIŠLA JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV I OSLONAC: Tragedija u domu Gorana Bregovića potresla region

Ata Images

Bol Gorana Bregovića, kako je svojevremeno otkrio obeležila je njegovo detinjstvo.Prvo se suočio sa razvodom roditelja, a onda sa teškom bolešću i smrti svoje majke.

Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav. Kada se moja majka razbolela od leukemije bila je u bolnici u Splitu, u gradu u kome je moj otrac živeo sa drugom ženom. Ta njegova druga žena mi je pričala da je moj otac nestajao iz kuće noću. Ona ga je jednom pratila i videla kako se on iskrada i odlazi do bolnice u kojoj je moja majka umirala. Tu bi celu noć napolju sedeo ispod prozora sobe u kojoj je moja majka umirala i pušio celu noć - ispričao je u jednoj emisiji.

Pročitajte: "Nećeš valjda da se baviš tim ciganskim poslom" - Goran Bregović nije imao podršku roditelja da postane muzičar, ovo je njegova ispovest

Petar Đorđević

 

Bol Gorana Bregovića koju je donela majčina smrt bila je velika, ali mu je otac zatim zadao još jedan udarac.

– On je tad već bio izlečen od alkoholizma ali kada je moja majka umrla on se vratio na selo i zasadio vinograd. Onda je počeo ponovo da pije. Pio je hiljadu litara vina godišnje, toliko je davao taj vinograd. I uglavnom je to vino pio sam. Ako ima tužna priča za ilustraciju velike ljubavi koja je propala zbog alkohola, to je ta priča iz moje porodice - završio je svoju tužnu priču muzičar.

Komentari (0)

Loading