Celebrity News

Sve su iznenadili i nikoga nisu pozvali: Zavirite na tajno venčanje Jovane i Željka Joksimovića na Maldivima (FOTO)

Venčanje Jovane i Željka Joksimovića odigralo se pre nešto više od deset godina na Maldivima, ova odluka mladenaca tada je za porodicu i prijatelje bila veliki šok

Sve su iznenadili i nikoga nisu pozvali: Zavirite na tajno venčanje Jovane i Željka Joksimovića na Maldivima (FOTO)

Venčanje Jovane i Željka Joksimovića odgiralo se 20.1.2012. godine, na Maldivima, bez zvanica, pompe i svedoka.

Bela haljina, bidermajer i zgodni mladoženja ipak nisu izostali, pa je Jovana imala svoj dan iz snova. Kada su nešto kasnije organizovali crkveno venčanje i svadbu u Srbiji, otkrila je da je za nju to samo formalnost i da se na Maldivima odigralo njihovo zvanično venčanje.

Pročitajte: Trenutak koji se čekao! Jovana Joksimović objavila SREĆNE VESTI i ne skida osmeh, stižu čestitke SA SVIH STRANA (FOTO)

 

 

-Bila je to čista formalnost, jer je za nas venčanje ono što smo već obavili na Maldivima - rekla nam je tada.

Željko i Jovana tri godine su se zabavljali pre nego što su stali na ludi kamen. Ljubav je bila velika, zbog nje su na prethodne veze stavili tačku. Ipak, kada su postali verenici naišao je i period krize. Rastali su se, ali su ubrzo shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Ljubav je bila velika, a taj dan njih dvoje želeli su samo za sebe.

Zato su se i venčali daleko od očiju javnosti, srećni, zaljubljeni i posvećeni jedno drugom. Ipak znali su da svadba u Srbiji ne može izostati, pa su je upriličili dve godine kasnije, kada su već bili roditelji sina Koste.

 

 

Ono što malo ko zna je da venčanje Jovane i Željka Joksimovića ipak nije bilo jedino. Naime, po povratku u Srbiju, par je imao probleme sa priznavanjem tog braka, pa su se u svoja četiri zida ponovo venčali pred kumovima. Dakle, Jovana je Željku čak tri puta izgovorila sudbonosno "da", a sudeći da su i danas zaljubljeni kao prvog dana, odluka koju je trostruko potvrdila, bila je najbolja odluka u njenom životu.

Komentari (0)

Loading