Celebrity News

Pljušte čestitke: Evo kojom objavom su Marija Kilibarda i Bane Vučelić UZDRMALI Instagram (FOTO)

Autor: | 19/02/2022

Voditeljka Marija Kilibarda oduševila je prijatelje objavom na "Instagramu"

Pljušte čestitke: Evo kojom objavom su Marija Kilibarda i Bane Vučelić UZDRMALI Instagram (FOTO)

Nisu bile potrebne suvišne reči, samo jedna fotografija zaljubljenog para koja govori više od bilo kakvog teksta. Tako je voditeljka Marija Kilibarda (41) iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži "Instagram" kada je objavila crno-belu fotografiju na kojoj je zabeležen trenutak čiste sreće s njenim izabranikom Branislavom Vučelićem, a mnoge je takav postupak zatekao jer popularno TV lice "Prve" televizije nije naviklo svoje pratioce na ovakve izlive emocija. Naravno, iznenađenje je ipak bilo više nego prijatno pa su usledile gomile reakcija oduševljenja od strane njenih poznatih prijatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Umesto teksta, Marija je samo stavila emotikon dve spajalice jer je njena veza sa biznismenom zbilja neraskidiva i sve lepša. Prijateljice poput Anđelke Prpić, Nine Badrić i Maje Nikolić oduševljeno su komentarisale ovu fotografiju ostavljajući srca a čini se da su svi istinski srećni zbog ljubavi u kojoj uživa uvek nasmejana Mara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Voditeljka Marija Kilibarda i sin Milorada Vučelića u vezi su oko godinu i po dana, a ona je ranije za "Story" ispričala kako njen aktuelni partner ne može da se poredi ni sa jednim prethodnim.

- Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza - navela je Kilibarda i dodala da je tek u ovom odnosu naučila neke nove stvari o vezama.

Pročitajte: Nežno i moderno: Pogledajte kako je Marija Kilibarda opremila stan u kom živi sa Banetom Vučelićem (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - objasnila je voditeljka.

Komentari (0)

Loading