Celebrity News

Alimentacije neisplaćene, Mustafa Sandal se PONOVO OŽENIO! Pogledajte prve fotografije sa gala venčanja u Turskoj (FOTO)

Autor: | 20/02/2022

Mustafa Sandal stao je pred matičara sa novom suprugom Melis Sutšurup

Alimentacije neisplaćene, Mustafa Sandal se PONOVO OŽENIO! Pogledajte prve fotografije sa gala venčanja u Turskoj (FOTO)

Veliko iznenađenje danas dolazi iz Turske u kojoj mediji bruje o tajnom venčanju muzičara Mustafe Sandala (52), bivšeg supruga Emine Jahović. Malo ko je očekivao da bi do njegovog novog braka moglo da dođe tako brzo, iako je pre mesec dana ovaj događaj nagovešten kada je Sandalova izabranica Melis Sutšurup kada je objavila da će uzeti njegovo prezime.

Instagram

 

- Možda je neko imao automobil pre mene, možda su neke devojke čekale na tebe sa mirazom, možda si ti kriv... Ali sve nas je to pripremalo za ovo danas, moj Kito. Uvek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmejan i spokojan. Srećan rođendan, buduće prezime - javno je poručila Mustafi prilikom njegovog rođendana.

Instagram

 

Danas se to što je najvljivala Mustafina dvadeset godina mlađa supruga zbilja obistinilo. Doduše, sve je učinejno u strogo jtajnosti i bez prevelike pompe, pa niti je Sandal nosio skupo odelo niti je Melis imala belu venčanicu. Umesto toga, mlada se venčala u potpuno crnoj kombinaciji što je mnoge ostavilo u čudu. Tek nakon obavljene ceremonije, objavili su fotografije koje sada kruže društvenim mrežama.

Pročitajte: Možda ne bi bilo loše da prvo plati što je dužan prvoj ženi! Evo kako Emina reaguje na vesti da se Mustafa ponovo ženi!

Instagram

 

Venčali su se u krugu najbližih članova porodice Melis, ali još uvek nije poznato da li su svečanosti prisustvovali Sandalovi sinovi Jaman i Javuz koje ima sa Eminom, niti je do sada stigla reakcija poznate pevačice koja je sa Sandalom imala promenljiv i turbulentan odnos.

Komentari (0)

Loading