Celebrity News

Unutrašnjost njihovog porodičnog gnezda se dobro čuva: Zavirite u dom Dragane Džajić i Miloša Ivanovića (FOTO)

Autor: | 20/02/2022

Dragana Džajić i Miloš Ivanović nepune tri godine žive u skladnom braku

Unutrašnjost njihovog porodičnog gnezda se dobro čuva: Zavirite u dom Dragane Džajić i Miloša Ivanovića (FOTO)

Poznata domaća dizajnerka Dragana Džajić, ćerka slavnog fudbalera Dragana Džajića, već nepune tri godine živi u bračnoj idili sa suprugom Milošem Ivanovićem, bratom bivše teniserke Ane Ivanović. Njihova porodična sreća krunisana je otkako im je stigao sin Vid koji je rođen u decembru 2019. godine, iste godine kada su se i venčali dok je Dragana bila u drugom stanju. Ova tročlana porodica od tada živi pravu bajku i ne puštaju nikoga u svoju strogo čuvanu intimu, ali kako izgleda život iza zidina dobro čuvane porodične tvrđave možete bar malo saznati iz fotografija koje Dragana povremeno okači na društvene mreže.

Tako, na primer, imamo zapis atmosfere iz doma Dragane Džajić i Miloša Ivanovića koji uvek preferiraju da svoje slobodno vreme provode upravo tu, kad god su u prilici. Oni stanuju u jednom elitnom kraju Beograda a dopada im se što Vid prve korake pravi u okruženju punom zelenila.

Pročitajte: Dragana Džajić KONAČNO otkrila kako se slaže sa zaovom Anom Ivanović

U ovoj kući praznici se uvek obeležavaju na odgovarajuć način, pa je ostalo zabeleženo i kako je izgledala njihova dnevna soba prethodnog Uskrsa.

Komentari (0)

Loading