Celebrity News

FOTOGRAFIJA ZA VEROVATI ILI NE! Bojana Stamenov skinula 50 kilograma, pogledajte kako sada izgleda!

Fotografija Bojane Stamenov dokaz je koliko se pevačica promenila…

FOTOGRAFIJA ZA VEROVATI ILI NE! Bojana Stamenov skinula 50 kilograma, pogledajte kako sada izgleda!

Fotografija Bojane Stamenov, koja je osvanula na društvenim mrežama iznenadila je sve njene pratioce, budući da je malo ko poverovao da je pevačica napravila veliku transformaciju.

Fotografija Bojane Stamenov - gledamo i ne verujemo

Naime, Bojana se nekoliko godina borila sa viškom kilograma, te je odlučila da napravi ključnu promenu u svom životu i promeni način ishrane, kao i da počne sa napornim treninzima. Sudeći po pomenutoj fotografiji, njen trud urodio je plodom, te je umetnici pošlo za rukom da skine značajan broj kilograma i iznenadi sve svojom novom energijom i snagom.

Pročitajte: Kuhinja u kojoj Bojana Stamenov priprema dijetalne obroke će vas oduševiti - Jedan detalj se posebno ističe(FOTO)

 

 

Kako je ranije rekla za „Story“ , Bojana je uspela smanji svoju kilažu za trećinu, a nije želela da otkriva detalje svoje borbe. Osim toga, pre izvesnog vremena pevačica se suočavala sa, kako je opisala, diskriminacijom zbog težine, jer nije uspevala da pronađe adekvatnu garderobu za sebe, budući da mnogi dizajneri ne prave kreacije u „plus size“ veličinama.

Ipak, posmatrajući njenu objavu i nov izgled, stiče se utisak da Bojana Stamenov više nema takvih problema, a svojom ambicijom i predanošću uspela je da promeni život iz korena.

Pročitajte: "Izgubila sam TREĆINU svoje kilaže" - Pogledajte kako sada izgleda Bojana Stamenov, a za "Story" otkriva detalje svoje transformacije (FOTO)

 

 

 - Još uvek ne bih otkrivala šta sam tačno uradila kako bih skinula kilograme, ali mogu da vam kažem da nisam pribegavala nikakvim zahvatima. Drago mi je ako su ljudi već počeli da reaguju, ali još to nije stiglo tamo gde je zamišljeno pa kada ovaj proces budem privela kraju rado ću ispričati šta sam sve tu prošla. Jednostavno, treba voditi računa šta se jede, slušati savete nutricioniste i to je to. Naravno da sam izbacila hleb i slatkiše, uvela šetnje, ali ima i svašta nešto pored toga – rekla je nedavno ona za naš portal.

Komentari (0)

Loading