Celebrity News

Porodična fotografija krije TAJNU: Vesna sa malom Nikolijom u trenucima kada se PORODICA RASPADALA! Da li biste ih prepoznali?

Fotografija Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović ne prestaje da se deli na društvenim mrežama…

Porodična fotografija krije TAJNU: Vesna sa malom Nikolijom u trenucima kada se PORODICA RASPADALA! Da li biste ih prepoznali?

Fotografija Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović nastala je pre nekoliko decenija, a nedavno je opet ugledala svetlost dana, te ne prestaje da se komentariše.

Fotografija Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović  - ogromna radost

Majka i ćerka neguju blizak odnos, jedna drugoj su najveća podrška, a po svemu sudeći tako je od prvog dana kada je Nikolija došla na svet. Neopisiva radost pevačice ogleda se u nikad viđenoj fotografiji, na kojoj Vesna i Nikolija uživaju u čarima letovanja.

Pročitajte: Trudili su se svim silama da se ne sazna - OVO ime su Nikolija i Relja dali drugoj ćerki, kad čujete biće vam jasno ZAŠTO SU KRILI

 

 

Stiče se utisak, posmatrajući fotografiju, da je ćerka Vesne Zmijanac i tada bila njena kopija, budući da neverovatno liče. One su nastavile da neguju svoju neraskidivu vezu, te i danas često možemo videti kako provode vreme, a folk pevačica je posebno naklonjena svojim unukama, Rei i Hani, koje su joj pored naslednice, pravi izvor sreće i ljubavi.

Komentari (0)

Loading