Celebrity News

TO KAKO SE ONA ODNOSI PREMA MOJIM ĆERKAMA... Ana Kokić PRVI PUT ISKRENO o novoj devojci Nikole Rađena!

Ana Kokić o devojci Nikole Rađena prvi put ekskluzivno za "Story"

TO KAKO SE ONA ODNOSI PREMA MOJIM ĆERKAMA... Ana Kokić PRVI PUT ISKRENO o novoj devojci Nikole Rađena!

Zbog snimanja spota za novu numeru, pevačica Ana Kokić (38) otputovala je čak na Island, gde ju je sačekalo divno iznenađenje. Polarna svetlost, aurora borealis, koja se po tvrdnji meštana dugo nije pojavljivala, baš tokom njenog boravka obasjala je nebo i tako atraktivnoj pevačici ispunila veliku želju. Otkako je isplanirala da poseti ovu malu, ali svakako interesantnu državu Ana je maštala o susretu sa aurorom, što sada nakon predivnog iskustva naziva čudom. U čuda, tvrdi, da od tada neizmerno veruje, svesna pritom da se univerzum neće pokrenuti ukoliko sami ne načinimo prve korake. Često samu sebe na to podseća, a priznaje da tome uči i svoje naslednice Teu (12) i Ninu (13), koje je dobila u braku s vaterpolistom Nikolom Rađenom (37). Sa bivšim emotivnim partnerom Ana je nakon razvoda ostala u dobrim odnosima, što je danas retkost, a priznala nam je i da njihova bliskost zalazi toliko daleko da nije imala problem kada je sportista sreću pronašao pored nove devojke, estradne umetnice Milice Ristić i izrazio želju da ih upozna. Kakvo mišljenje ima o izabranici bivšeg supruga, zašto njoj trenutno više odgovara da je sama nego u emotivnoj vezi, kao i kada kreće na strogu dijetu otkrila nam je u kratkom razgovoru.

Ana Kokić o devojci Nikole Rađena prvi put ekskluzivno za "Story"

Dva meseca je dovoljno dug period i da se na emotivnom planu mnogo toga promeni. Priželjkujete li ponovo da se ludo zaljubite?

- Trenutno mi ljubav nije u fokusu. Odlučila sam da se ozbiljno pozabavim svojom karijerom, pesmama i spotovima. Imam mnogo planova i ne mogu da dozvolim da mi taj neko oduzima vreme i energiju (smeh). Trebalo bi da mi dan traje bar 26 sati kako bih i to udenula u svoj raspored.

Vaš suprug, s druge strane, krenuo je dalje. Kako vam se čini njegov emotivni izbor?

- Milicu sam upoznala i mislim da je divna. U njen i Nikolin odnos ne bih zalazila, međutim, od izuzetne mi je važnosti kako se ona ophodi prema mojoj deci kada su zajedno. 

Pročitajte: Potpuno je drugačija od Ane - Nikola Rađen PRVI PUT U JAVNOSTI sa novom devojkom Milicom, svi primećuju JEDNO (FOTO)

Instagram screenshot

 

Kako se Tea i Nina nose sa činjenicom da njihov otac ima novu izabranicu?

- Shvatile su da su to normalne stvari, da je to sve život i normalno su to prihvatile. Sa decom je potrebno o svemu otvoreno pričati. Ne sme se od njih ništa kriti, lagati ih niti im predstavljati kao nešto strašno.

Da li ste Nikola i vi nakon razvoda ostali složni oko njihovog odgajanja?

- Nakon odluke o razvodu imali smo jedan divan razgovor gde smo se složili da je zbog ćerki poželjno da sve što je bilo među nama ostavimo po strani. Muž i žena smo bili, to ne moramo više biti, ali ne možemo prestati ni da budemo njihovi mama i tata. Nisu njih dve tražile da se rode, nisu birale roditelje niti su dužne da trpe naše nesuglasice. One su devojčice koje treba da izrastu u dobre ljude, a ko će u tome najbolje da im pomogne ako ne nas dvoje. Osluškujemo njihove želje, normalni smo i zreli ljudi i za sada savršeno funkcionišemo.

Još ekskluzivnih priča pročitajte u  novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 23. februara

story

 

 

Komentari (0)

Loading