Celebrity News

Olivera Jovićević rekla KRAJ posle 18 godina! ISTINA JE, ODLAZIM! Razlog će vas šokirati

Odluka Olivere Jovićević iznenadila je domaću publiku..

Olivera Jovićević rekla KRAJ posle 18 godina! ISTINA JE, ODLAZIM! Razlog će vas šokirati

Petar Đorđević

Odluka Olivere Jovićević da se povlači sa RTS-a , zapanjila je verne gledaoce emisije "Upitnik" koju je vodila poslednjih 17 sezona. Naime, poznato TV lice svoju karijeru ne završava, već samo zatvara jedno životno poglavlje i nastavlja da se bavi poslom koji je ispunjava.

Novinarka je vodila važne televizijske projekte od 2004. godine, kada je došla na javni servis, a u njenom zvaničnom saopštenju na "Instagramu" navodi se da će nastaviti posao u sferi TV produkcije kao i u marketingu.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba - Javnost zanemela pred novom odlukom Olivere Jovićević

 

 

- Želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije saradjivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti. Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju. Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države. Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao "krvnu sliku Srbije". Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama - napisala je Olivera Jovićević na društvenim mrežama.

Takođe, kako se navodi, voditeljka "Upitnika" ostala je u dobrim odnosima sa kolegama i izrazila je veliku zahvalnost svim saradnicima i ljudima koje je ugostila tokom proteklih godina u svojoj emisiji.

Komentari (0)

Loading