Celebrity News

Do sada NAJVEĆA PRETNJA PO BRAK Novaka i Jelene! Prelepa glumica uhvaćena sa Noletom na zadnjem sedištu auta! Slike koje će vas zapanjiti

Brak Novaka i Jelene Đoković našao se na udaru kada su svetske medije i društvene mreže preplavile fotografije najboljeg tenisera sveta i atraktivne glumice

Do sada NAJVEĆA PRETNJA PO BRAK Novaka i Jelene! Prelepa glumica uhvaćena sa Noletom na zadnjem sedištu auta! Slike koje će vas zapanjiti

Brak Novaka i Jelene Đoković na udaru je svaki put kada se Nole fotografiše sa nekom damom poznatom javnosti. Ipak, ove fotografije nisu bile poza za društvene mreže, kako to obično biva. Prvi teniser sveta uhvaćen je sa atraktivnom glumicom na zadnjem sedištu automobila.

Afera koja je potresla svetske i domaće medije pre nekoliko godina dogodila se kada su Novak Đoković i jedna od najbogatijih glumica Bolivuda, Dipika Padukon, uslikani kada su zajedno napustili hotel i u nepoznatom pravcu odvezli se istim automobilom.

Pročitajte: Dočekali smo RASPLET! Novak Đoković nije se pojavio sa suprugom dva meseca u javnosti, a OVAJ postupak je dokaz O RAZVODU (FOTO)

Tada je pred turnir u Indijan Velsu, "Dejli Mejl" izbacio pomenute fotografije, podsetivši na brak Novaka i Jelene Đoković, koji se tada našao na udaru.

Ipak, malo ko zna da je prijateljstvo Đokovića i bolivudske glumice otpočelo 2014. godine, kada je održan egzibicioni meč Premijer lige u Indiji, kada je Dipika u dublu igrala sa Rodžerom Federerom, dok se sa druge strane mreže nalazio Novak.

Već sledeće godine, kada je sa porodicom prisustvovala Vimbldonu, Dipika je prijateljski ćaskala sa Jelenom Đoković. Par Đoković godinama zatim negovao je odnos sa glumicom koja je njihovoj porodici veliki prijatelj i vatreni Novakov fan.

Pročitajte: Iza zatvorenih vrata - Jelena TRI PUTA OSTAVLJALA NOVAKA! Evo zašto je odlazila i ko im je spasio brak

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading