Celebrity News

RAZVOD Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić, mesecima ne žive zajedno! Otkrivamo kako su glumili sreću i zašto se porodica RASPALA

Razvode se Svetozar Cvetković i Jelena Đokić poput bombe odjeknulo u domaćim medijima

RAZVOD Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić, mesecima ne žive zajedno! Otkrivamo kako su glumili sreću i zašto se porodica RASPALA

Razvode se Svetozar Cvetković i Jelena Đokić, prenose domaći mediji, nakon što su u skladnom braku proveli 16 godina. Kako pišu mediji par je navodno predao i papire za razvod, kako bi i sudski okončao svoj bračni odnos.

Kako "Kurir" saznaje kriza u braku otpočela je tokom pandemije korona virusa, pa je par rešio da se raziđe. Kako izvor za pomenuti list saznaje, glumac je sa decom letos bio sam na moru, dok komšije Jelenu sve ređe viđaju na Vračaru, gde je glumački par živeo u doba bračne sreće.

Pročitajte: Fotografija koju nećete moći da prestanete da gledate - Sin Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić očeva je kopija!

Petar Đorđević

 

- Svetozar je divan komšija. Jako ljubazan, srdačan, tih i kulturan. Često šeta svoje kuče tu po kraju. Njegovu suprugu nisam video mesecima. Viđao sam je pre i ona je umela da se javi nama komšijama. Žao mi je ako su se razveli - rekla je komšinica s Vračara za medije.

Pomenuti list kontaktirao je glumca kako bi dobio i njegovu stranu priče o odnosu sa 20 godina mlađom suprugom, ali je Svetozar ovom prilikom bio jasan:

- Ne dajem izjave o svom privatnom životu.

 

Komentari (0)

Loading