Celebrity News

Mučila ga je teška bolest! Upoznajte sina Voje Brajovića i Milice Mihajlović: Relja je isti majka (FOTO)

Brak Voje Brajovića i Milice Mihajlović sklopljen je pre dve decenije i važi za jedan od najskladnijih sa glumačke scene

Mučila ga je teška bolest! Upoznajte sina Voje Brajovića i Milice Mihajlović: Relja je isti majka (FOTO)

Uprkos problemima i teškom periodu koji je usledio zbog bolesti sina Relje brak Voje Brajovića i Milice Mihajlović vrlo je skladan. Glumački par nerado o svojoj intimi govori za medije, ipak povremeno neko od njih u šali voli da objasni kako su se upoznali i kako su u njihovom domu podeljene uloge. O tome je zapravo svojevremeno govorio Voja koji je priznao da bi 23 godine mlađoj supruzi zbog strpljenja i razumevanja dao orden. 

Pročitajte: Ljubav iz detinjstva: Ovo je prva supruga Voje Brajovića, koja je napustila studije zbog njega (FOTO)

Story press

 

Glumac je svoju izabranicu nazvao herojem.

- Po prirodi uopšte nisam lak čovek. Težak sam kada je reč o poslu, ali i generalno. Ubeđen sam da sve treba da bude idealno i najbolje na svetu, bez obzira na to dokle dobacio. Kada je reč o odnosima među ljudima, želim da i oni budu takvi. Ne očekujem takav rezultat, ali težim tome. Izuzetno su mi važni staloženost i obrazovanje. Doživljavam sebe kao objektivnog pesimistu i malo mi fali da budem depresivan. Zato mislim da je Milica heroj jer me uvek izvlači iz toga. Upoznali smo se na snimanju "Urnebesne tragedije" Gorana Markovića, a volim da kažem da smo u braku otakako smo se našli, spojili, prepoznali, a venčani smo do smrti, bar moje - rekao je Voja pa istakao da je posebno ponosna što je njihov zajednički naslednik nasledio Miličin karakter:

-  Relja je poput Milice. Veliki zaljubljenik u rokenrol. Sluša Džonija Keša i Ejmi Vajnhaus. Nasledio je sve najbolje od svoje majke. Dobar je dečko, pitom, ali mislim da će mu to u životu samo stvarati probleme. Dobrica je i druželjubiv, a živimo u vremenu surovog rivaliteta i ljubomore. Srećom, supruga i ja živimo skromno i time se ponosim - zaključio je dramski umetnik koji iza sebe već ima jedan brak i iz njega sina Vukotu i ćerku Iskru, koji su krenuli njegovim stopama.

Pročitajte: NEMAM DOBAR ODNOS SA OCEM Vojom, ja sam ćerka svoje majke! Šokantne izjave Iskre Brajović o porodici

Story press

 

Brak Voje Brajovića i Milice Mihajlović nikada nije mnogo privlačio pažnju javnosti, glumački par jednostavno za to nije dao povoda. Živi povučeno, odgajajući sina i trudeći se da doprinese kulturi kroz uloge u pozorištu i na filmovima.

Pročitajte: OTKRIVAMO: Vukota staje na ludi kamen! Evo ko je buduća snaja Voje Brajovića

Marko Arsić, Vladimir Šporčić

 

 

Komentari (1)

Loading
Marina

10:00 14.02.2022

Vojo ti si naš Valjevac. Poradi na odnosu sa Iskrom. Ljubimo te.